Les 3 Seaux

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u een liefhebber van vis, schaal- en schelpdieren? Dan moet u bij Les 3 Seaux in Maastricht zijn met uw Dinercheque. Dit restaurant heeft een terras aan ’t Bassin, de historische binnenhaven van de stad. Als u hier gaat zitten, kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van een prachtig uitzicht. Het zal net lijken alsof u op vakantie bent! Bij Les 3 Seaux kunt u ontdekken hoe  traditionele visspecialiteiten worden vernieuwd door de creatieve inzichten van de chefs. Reserveer nu voor een ware culinaire beleving en neem uw Dinercheque mee!

Les 3 Seaux bezit over een traditioneel homarium met een grote diversiteit aan oesters en kreeften. Ze serveren niet alleen verschillende soorten Franse oesters, maar ook Zeeuwse oesters uit de Oosterschelde en Grevelingermeer. Deze worden als een echte delicatesse beschouwd. Ook kunt u de Dinercheque besteden aan een hele of halve kreeft met een saus naar keuze. Dat wordt smullen! Op de menukaart staan ook andere visspecialiteiten waaronder zeebaars, baby tarbot, zeetong en bouillabaisse. Dit laatste is een traditionele Franse vissoep, typisch voor de havenstad Marseille. Heeft uw tafelgenoot niet zo veel zin in vis? Dan staat er ook rib eye en hertenfilet op het menu. Alle gerechten van Les 3 Seaux worden met veel liefde en toewijding bereidt. En dat proeft u!

Wilt u echt iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Ga dan voor het ‘’Menu Homard’’, oftewel het kreeftenmenu. Dit is een verrukkelijk menu van drie gangen naar keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst kreeftensalade, dan kreeft met zeebaars en tenslotte een kaasplateau bestellen. Eet smakelijk!

Contactgegevens:

Les 3 Seaux
Bassinkade 11
6211AL Maastricht
Telefoon: 
0433212038
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Les 3 Seaux

Meer restaurants in de buurt

Lezzet Grill

Maastricht
A la carte, Afhalen, Aziatisch, Europees and Grill
Adres: 
Markt 61
6211CL Maastricht
Telefoon: 
0433211800
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Lezzet Grill

Wienkontor Bk7

Maastricht
A la carte and Wijnbar
Adres: 
Bassinkade 7
6211 AL Maastricht
Telefoon: 
0437113016
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Wienkontor Bk7

Monkey Coffee Maastricht

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 5
6211 CH Maastricht
Telefoon: 
0138800649
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Monkey Coffee Maastricht