La Vespa Bussum (geen e-vouchers)

Bussum (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

La Vespa is de lekkerste pizzeria in Bussum. Gelukkig kunt u hier ook terecht met uw Dinercheque! In dit gezellige restaurant kunt u genieten van heerlijke houtovenpizza’s en topservice. Ze werken namelijk alleen met vriendelijk personeel en koks met jarenlange ervaring in de Italiaanse keuken. Zoekt u een leuke plek voor een romantisch diner met uw partner? Dan bent u bij La Vespa aan het goede adres! Overigens is iedereen welkom en kunt u de pizza’s ook afhalen voor thuis. Neem dan ook uw Dinercheque mee.

La Vespa is zeven dagen per week geopend tussen 17:00 en 22:30. Zodra u het restaurant binnen komt lopen, komen de heerlijke pizzageuren u al tegemoet! Ze hebben namelijk een open keuken waar u de houtoven vanaf uw tafel kunt zien branden. Bestel eerst in ruil voor uw Dinercheque één van de smakelijke voorgerechtjes zoals carpaccio, vitello tonnato of bruschetta met knoflook, tomaat en basilicum. Daarna heeft u de keus uit een aantal bijzondere houtovenpizza’s. Zo kunt u onder andere een pizza met Italiaanse worstjes en eekhoorntjesbrood, een pizza met geroosterde groenten en geitenkaas en een pizza met mascarpone, parmezaan, rucola, truffel en coppa di parma bestellen. Geniet van een heerlijke pizza en bestel daar een mooi glas wijn of een fris speciaalbiertje bij! Na het eten kunt u gemakkelijk afrekenen met uw Dinercheque.

Het restaurant is kind- en rolstoelvriendelijk ingericht. La Vespa biedt diverse vegetarische gerechten en ze doen ook hun uiterste best om rekening te houden met allergieën en dieetwensen. Zo kan iedere gast genieten van de veelzijdige Italiaanse keuken!

Contactgegevens:

La Vespa Bussum (geen e-vouchers)
Stationsweg 28
1404 AP Bussum
Telefoon: 
035-6944037
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum La Vespa Bussum (geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Spaghettiamo (geen e-vouchers)

Bussum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsweg 2
1404 AN Bussum
Telefoon: 
035-8887775
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Spaghettiamo (geen e-vouchers)

Candi Borobodur

Bussum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsweg 36
1404 AP Bussum
Telefoon: 
035-6945344
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Candi Borobodur
Adres: 
Nassaulaan 17
1404 CL Bussum
Telefoon: 
0356923840
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Bakker Bart Bussum