La Madonnina

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Altijd al een keer naar Italië gewild, of zou u nog een keer terug willen? Dat is nergens voor nodig! Kom naar La Madonnina in hartje Amsterdam en ervaar Italië op zijn best. Op het Rembrandtplein achter de monumenten daar vindt u La Madonnina. Wij geven u de kans om te genieten van de Italiaanse keuken die over de hele wereld wordt geadoreerd. Moe van de hele dag rondslenteren in Amsterdam? Neem dan plaats in La Madonnina en komt tot rust met een van onze heerlijke gerechten. Neem uw dinercheque gerust mee.

Houdt u ook zo van de Italiaanse zon, cultuur, lekkere eten en drinken? Dan kunt u gewoon naar La Madonnina komen en daar ervaart u het allemaal. La Madonnina maakt een bezoek aan Italië haast overbodig. Als u maar geen genoeg kan krijgen van de voortreffelijke Italiaanse keuken, dan bent u bij ons meer dan welkom. Bij ons geven wij u de keuze uit de veelzijdige Italiaanse keuken. Zo hebben wij natuurlijk de bekende pizza’s, pasta’s en andere gerechten. Bent u helemaal klaar met de drukte van Amsterdam en het Rembrandtplein, kom dan bij ons binnenlopen en ervaar de rustige, mediterraanse sfeer in ons restaurant. Ook uw dinercheque is van harte welkom.

Bij lekker weer kunt u ook aanschuiven op ons ruime terras. Vanaf ons terras heeft u een uitzicht op het drukke Rembrandtplein, dit uitzicht zal u nooit gaan vervelen.

Kom dus gauw eens met uw dinercheque binnenlopen of kijk op onze site. Wij zouden u heel graag willen verwelkomen in ons stukje Italië in hartje Amsterdam.

Contactgegevens:

La Madonnina
Rembrandtplein 12a
1017 CV Amsterdam
Telefoon: 
020-5286380
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam La Madonnina

Meer restaurants in de buurt

Coco's Outback

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Thorbeckeplein 8-12
1017 CS Amsterdam
Telefoon: 
0206272423
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Coco's Outback
Adres: 
Rembrandtplein 16
1017 CV Amsterdam
Telefoon: 
0202334806
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam DOWNTOWN Grill Restaurant
Adres: 
Reguliersdwarsstraat 121
1017 BL Amsterdam
Telefoon: 
0203708401
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Coco's Corner Amsterdam