La Fontaine Heerenveen

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Europees
Omschrijving: 

Aan het Gemeenteplein in Heerenveen staat de leuke Brasserie La Fontaine. Al 20 jaar is het een vertrouwd adres voor uw lunch, diner, catering of feest. Er hangt een gezellige sfeer in de Brasserie door de leuke inrichting en de enthousiaste medewerkers. Voor de allerkleinste is er een speelhuis aanwezig dat bomvol speelgoed staat. U hoeft dus zeker geen oppas te regelen voor uw kinderen! U kunt nu met uw dinercheque heerlijk komen genieten van een lekkere lunch of diner. La Fontaine is voor iedere leeftijdsklasse geschikt en het voordeel is dat iedereen kan meegenieten van uw dinercheque! Het personeel dat bij La Fontaine werkt is uitstekend, zij zullen er namelijk alles aan doen om u een onvergetelijk bezoek te geven. Daarnaast staan zij ook voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen.

In de keuken wordt hard gewerkt om alle heerlijke lunches en diners te bereiden. Zo kunt u heerlijke huisgemaakte salades geserveerd met brood en kruidenboter krijgen of heerlijke tosti’s, uitsmijters, een warme hap en verschillende soort soepen. Ook zijn er verrukkelijke hamburgers met friet, gezonde broodjes of lekkere gerechten met verschillende soorten vlees en vis te krijgen. Voor uw dinercheque zult u een heerlijke en ruime keuze aan gerechten krijgen. Ook zult u eten van hoge kwaliteit krijgen, dit is namelijk erg belangrijk voor La Fontaine.

De Brasserie is van maandag t/m zondag geopend. Maandag en dinsdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en de overige dagen tot later in de avond. Pak uw dinercheque en ga snel eens langs bij La Fontaine!

Contactgegevens:

La Fontaine Heerenveen
Gemeenteplein 59
8442 MB Heerenveen
Telefoon: 
0513-683950
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen La Fontaine Heerenveen

Meer restaurants in de buurt

Restaurant De Sultan

Heerenveen
A la carte, Afhalen, Mediterraans and Midden Oosten
Adres: 
Breedpad 3
8442AA Heerenveen
Telefoon: 
0513622640
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Restaurant De Sultan

Lunchroom Lekkerzzz

Heerenveen
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon: 
0513640078
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz
Adres: 
Het Baken 2
8442 PB Heerenveen
Telefoon: 
0513628455
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Bakker Bart Heerenveen