Kostas de Griek

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Grieks and Mediterraans
Omschrijving: 

In Rotterdam kunt u nu met uw dinercheque heerlijk Grieks uit eten gaan bij restaurant Kostas de Griek. Kostas is tevens de eigenaar van het restaurant. Hij is een echte Griek in hart en nieren en daarnaast altijd al gegrepen geweest door het horecavak. Het is iedere avond weer zijn doel om u blij en voldaan naar huis te zien gaan aan het eind van de avond. Kostas is vaak zelf in zijn restaurant te vinden, en de kans is dan ook groot dat u hem even kan spreken wanneer u een bezoek brengt aan zijn restaurant. Hij kan u vol passie vertellen over de verschillende gerechten op de kaart en over de Griekse keuken in het algemeen.

Op de kaart staan de meest uiteenlopende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Echte Griekse klassiekers, zoals dolmádes  van wijnbladeren en gehakt of heerlijke Gyrosschotels staan op het menu. U kunt echter ook verassende maaltijden aantreffen zoals een garnalencocktail a Greque. Dit zijn Hollandse garnalen met een zeer bijzondere garnalensaus waar alleen Kostas het recept van kent. Naast gezellig eten in het restaurant van Kostas, kunt u bij dit restaurant ook heerlijke Griekse maaltijden afhalen of bij u thuis laten bezorgen. Zo kunt u in het comfort van uw eigen huis genieten van alle Griekse specialiteiten.

Kom nu zelf met uw dinercheque ervaren hoe het is om gezellig bij Kostas de Griek te eten, of proef zijn heerlijke eten thuis.

Contactgegevens:

Kostas de Griek
Hesseplaats 51
3069 EA Rotterdam
Telefoon: 
0104204433
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Kostas de Griek

Meer restaurants in de buurt

Brasserie Lookies

Rotterdam
Afhalen
Adres: 
Maltaplein 2
3059 XW Rotterdam
Telefoon: 
010-2224811
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Brasserie Lookies

De Berghut

Bergschenhoek
A la carte
Adres: 
Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek
Telefoon: 
0105221380
Nationale Diner Cadeaukaart Bergschenhoek De Berghut

De Pannenkoekhut

Bergschenhoek
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Rottebandreef 10
2661 JK Bergschenhoek
Telefoon: 
0102001336
Nationale Diner Cadeaukaart Bergschenhoek De Pannenkoekhut