JIMMs Restaurant

Gieten (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Gieten is een dorp vlakbij Assen, midden tussen de prachtige natuurgebieden van Drenthe. Onder andere ligt het nog geen 15 minuten van Drouwenerzand, een attractiepark en natuurgebied. Een heerlijk dagje uit dus, met zijn tweeën of met de kinderen. Bent u in de buurt en begint u wel trek te krijgen? Niet gevreesd, in hartje Gieten vindt u Restaurant Jimm’s. Hier kunt u heerlijk dineren of lekker lunchen, maar ook voor een kopje koffie bent u bij ons van harte welkom. Met een mooi uitzicht op de pittoreske Brink van Gieten, is er in de wijde omtrek geen fijner plekje om uw dinercheque te verzilveren!

Loop binnen in ons mooi ingerichte restaurant en neem bij ons plaats. Wij hebben een fijne ruimte voor groepen, een prachtige serre van waar u een fantastisch uitzicht heeft en een terras waar u van het zonnetje kunt genieten. Familie staat bij ons hoog in het vaandel. De naam Jimm’s staat dan ook voor de namen van ons gezin, Joke, Inez, Mylan en Martin. De sfeer in ons restaurant is dan ook altijd gemoedelijk en gastvrij, het is net alsof u bij ons thuis op bezoek komt.

Elke maand verandert de kaart van Jimm’s. Zo kunnen wij inspelen op de ingrediënten en maaltijden die horen bij het seizoen. Er zijn echter een aantal gerechten die wij natuurlijk niet van de kaart kunnen halen, zoals een aantal van onze heerlijke steaks, de onbeperkte spareribs en de onbeperkte varkenshaas. Voor een snelle hap kunt u ook bij ons terecht. Dan kunt u kiezen van onze schnitzelkaart, uit wel twaalf verschillende soorten schnitzels, waaronder een wienerschnitzel, cordon bleu of de schnitzel Jimm’s met tomatensalsa en kaas.

Komt u snel een keer bij ons genieten? Wij kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen in het prachtige Gieten. Ook als u uw dinercheque bij zich heeft!

Contactgegevens:

JIMMs Restaurant
Stationsstraat 2
9461GS Gieten
Telefoon: 
0592261651
Nationale Diner Cadeaukaart Gieten JIMMs Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Ruiterweg 2
9469PN Schipborg
Telefoon: 
0504091672
Nationale Diner Cadeaukaart Schipborg Restaurant de Drentsche Aa
Adres: 
Kerkstraat 4
9463 RB Eext
Telefoon: 
0592785388
Nationale Diner Cadeaukaart Eext Bistro de 7 Ossen
Adres: 
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Telefoon: 
0599618892
Nationale Diner Cadeaukaart Drouwenermond De Gulle Boergondier