Itami

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Japans and Sushi
Omschrijving: 

Genieten van bijzondere, hoogwaardige en authentieke Japanse gerechten tegen een gangbare prijs? Dat kan met uw Dinercheque bij Restaurant Itami in Rotterdam. Itami is gevestigd op een prachtige plek vlak achter het oude Luxor Theater. Bij binnenkomst merkt u gelijk de gemoedelijke en typisch Japanse sfeer waar iedereen zich in thuis voelt. Bij Itami kunt u genieten van vele Teppanyaki gerechten en vele heerlijke sushi. Teppanyaki is een bereidingswijze waarbij a la minute de gerechten op een plaat aan uw tafel worden bereid; een echte ervaring! Itami wil u keer op keer een culinaire Oosterse ervaring van topkwaliteit brengen.

Als u binnenstapt bij Itami ziet u als eerst de grote bar en de mooie open keuken. Gaat u links bij de bar, dan komt u in het restaurantgedeelte terecht en recht is de mooie lounge. Hierop aangepast zijn er twee menukaarten. In het restaurant kunt u genieten van het Teppanyaki en Sushi menu en in de loungebar van het Sushi en Fingerfood menu. Zo kunt u bij Itami dus niet alleen Japans dineren, maar ook Japans borrelen. Eet u echt liever geen Japans eten? Dan zijn er ook lekkere Hollandse specialiteiten beschikbaar. U kunt alles van de kaart a la carte kiezen, maar voor 30,95 kunt u ook drie gangen van een keuzemenu kiezen. Voor de avonturiers heeft de chef speciale verrassingsmenu’s samengesteld met de specialiteiten van dat moment.

Door de moderne sfeer en de mooie inrichting is Itami ook uitermate geschikt voor uw zakelijke lunches, borrels of diners. Naast de loungebar is een afgesloten zakelijke ruimte waar u ongestoord van uw hapje en drankje kunt genieten.

Bij Itami kan werkelijk iedereen genieten Japans eten; zowel de nieuwkomer als de ervaren proever. Zeker ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Itami
Prinsendam 182
3072 MA Rotterdam
Telefoon: 
010-2150751
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Itami

Meer restaurants in de buurt

Afghaans Restaurant Afsana

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Midden Oosten
Adres: 
Hillelaan 7-11
3072JA Rotterdam
Telefoon: 
0102298113
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Afghaans Restaurant Afsana

Allure

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Cargadoorskade 107
3071 AW Rotterdam
Telefoon: 
0104866529
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Allure

Mama Essi African Restaurant

Rotterdam
A la carte, Afhalen, Speciaal, Vis and Vlees
Adres: 
Hillelaan 19
3072 JC Rotterdam
Telefoon: 
0103412363
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Mama Essi African Restaurant