Italiaans ristorante il Bambino

Zundert (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Italiaans ristorante il Bambino accepteert vanaf nu ook uw dinercheque! Aan de Molenstraat in Zundert in Noord-Brabant vindt u il Bambino. Een leuk en gezellig restaurant waar de bediening heel vriendelijk is. Hier krijgen de gasten de echte aandacht die nodig is. Zo voelt u zich snel op uw gemak en ontspannen. Het restaurant is ingericht met rustige kleuren en tinten. Met uw dinercheque bent u hier dus echt op de juiste plek voor een ontspannen en lekker etentje! Jong en oud zijn van harte welkom. Kom dus gezellig iet eten met vrienden of familie of juist met collega’s op een collega avond! Er is van alles mogelijk en elk bezoek wordt zeker een feestje.

Het Italiaanse restaurant bereid natuurlijk vele soorten pizza’s. U kunt ook uw eigen pizza creëren. Ze bereiden niet alleen pizza, dus voor degene die liever iets anders eet dan pizza is er ook genoeg keuze! Zo zijn er salades en antipasta gerechten, maar ook pasta gerechten en warme voorgerechten. U kunt hier dus zeker uw buik vol eten! Hou u dan ook niet in en smul van verschillende dingen van de kaart! Uw dinercheque komt dan ook zeker van pas.

Italiaans ristorante il Bambino is elke dag geopend van 15:00 uur tot 23:00 uur. Op dinsdag is het pizza dag en dan zijn de pizza’s goedkoper. Neem dus zeker mee wie u wilt, maar vergeet zeker uw dinercheque niet om deze te verzilveren wanneer u uw buik heeft volgegeten!

Contactgegevens:

Italiaans ristorante il Bambino
Molenstraat 40
4881CS Zundert
Telefoon: 
0765973020
Nationale Diner Cadeaukaart Zundert Italiaans ristorante il Bambino

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rucphenseweg 30
4882KC Zundert
Telefoon: 
0765977979
Nationale Diner Cadeaukaart Zundert Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen

Brasserie De Pastorie

Sprundel
A la carte and Afhalen
Adres: 
Sint Janstraat 62
4714 EH Sprundel
Telefoon: 
0165–853111
Nationale Diner Cadeaukaart Sprundel Brasserie De Pastorie

Oud Wezel

Wuustwezel
A la carte
Adres: 
Bredabaan 427E
2990 Wuustwezel Wuustwezel
Telefoon: 
+3233348855
Nationale Diner Cadeaukaart Wuustwezel Oud Wezel