Irodios Utrecht

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

In de moderne wereld draait alles om efficiëntie en tijdsbesparing. De dagen zijn hectisch en u hebt behoefte aan ontspanning? Bij Grieks restaurant Irodios belandt u in een oase van rust. Dit prachtige restaurant ligt in de drukke binnenstad van Utrecht, maar als u door de deur binnenstapt belandt u in een andere wereld. In het comfortabele interieur zult u even echt kunnen ontspannen.  Als de zon hoog aan de hemel staat kunt u op het ruime terras genieten van een heerlijke wijn. Met uw Dinercheque kunt u bij ons uitgebreid dineren of even komen aanwaaien voor een klein hapje. De bediening van Irodios heeft de wensen van de gast centraal staan. Wij vinden het belangrijk om u een ontspannen en onbezorgde tijd te bezorgen.

Onze kaart is zeer uitgebreid en bevat klassieke Griekse gerechten met een moderne twist. Wij gebruiken enkel de meest verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Wij bieden heerlijke vleesgerechten, visgerechten en vegetarische hapjes. Wanneer u door een allergie of dieet speciale wensen heeft, dan kunnen wij die altijd in vervulling laten komen. Ons restaurant wordt nog extra ontspannend en gezellig door de live muziek die regelmatig aanwezig is. Ons personeel begint soms spontaan een Griekse dans op te voeren of spoort u aan om mee te dansen op de aanstekelijke muziek.

Bij Irodios kunt u op vakantie in eigen land. Dit unieke restaurant brengt de Griekse keuken op een smaakvolle en ontspannen manier en brengt u een ervaring die u niet snel zult vergeten. Uw Dinercheque kunt u hier uitstekend besteden.

Contactgegevens:

Irodios Utrecht
Amsterdamsestraatweg 611
3553 EJ Utrecht
Telefoon: 
06-24606762
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Irodios Utrecht

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Amsterdamsestraatweg 701E
3555 HE Utrecht
Telefoon: 
030-2431981
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht OLI MAZÍ | Greek Urban Gastronomy
Adres: 
Hermannus Elconiusstraat 99
3553VC Utrecht
Telefoon: 
0626363563
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Jivie’s Delivery Utrecht

deKleineBaron

Utrecht
A la carte, Afhalen, High tea and Lunch
Adres: 
Sweder van Zuylenweg 56
3553 HG Utrecht
Telefoon: 
0302445151
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht deKleineBaron