Il Sogno (geen e- vouchers)

Soest (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Ristorante Il Sogno brengt de echte Italiaanse keuken naar u toe. Het heerlijke eten, het warme interieur en de gezellige bediening hoeven niet ver weg te zijn. U vindt ze allemaal bij Ristorante Il Sogno, gelegen in Soest.

 

Met uw Dinercheque kunt u bij ons authentieke Italiaanse specialiteiten proberen maar ook gewoon genieten van een goede pizza of pasta. Zo hebben we een uitgebreide keuze aan antipasti, waarna u kunt overgaan op zowel een heerlijke salade, pasta of pizza, maar ook op lekker gekruid vlees van de grill of spare-ribs om je vingers bij af te likken. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s zoals onze Bambino Spareribs met Friet  of een kleinere pizza. Alles wordt uiteraard geserveerd tegen een zeer scherpe prijs.

 

De inrichting van Ristorante Il Sogno is mediterraans en eigentijds, wat een heel ongedwongen sfeer creëert. Ons personeel verwelkomt u altijd gastvrij en probeert al uw wensen te vervullen. Ook de gezelligheid van Italië hebben wij naar Soest gehaald!

 

Wanneer ook het weer een Italiaans tintje heeft gekregen kunt u bij ons plaatsnemen op één van onze twee terrassen. De zon zorg uiteraard voor een nog betere Italië-ervaring.

 

Wilt u echt Italiaans genieten zonder een lange reis te maken? Bezoek dan ristorante Il Sogno in Soest. U kunt uw reis nog verder verkorten, door bij ons eten te bestellen. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in ons gezellige restaurant. Hopelijk neemt u dan uw Dinercheque met uw mee, waarmee uit eten gaan een nog groter feestje wordt. Namens ons hele team; tot snel!

Contactgegevens:

Il Sogno (geen e- vouchers)
Steenhoffstraat 57
3764 BJ Soest
Telefoon: 
035-6021044
Nationale Diner Cadeaukaart Soest Il Sogno (geen e- vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Sushi Time Baarn

Baarn
Afhalen and Sushi
Adres: 
Nieuw Baarnstraat 35
3743 BN Baarn
Telefoon: 
035-5448964
Nationale Diner Cadeaukaart Baarn Sushi Time Baarn

China Soest (niet voor afhaal en bezorging)

Soest
A la carte, Aziatisch, Chinees, Japans and Sushi
Adres: 
Burg Grothestraat 38
3761 CN Soest
Telefoon: 
0356014155
Nationale Diner Cadeaukaart Soest China Soest (niet voor afhaal en bezorging)
Adres: 
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
Telefoon: 
035-6036010
Nationale Diner Cadeaukaart Soest De Soester Duinen