Porto Venezia

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U kunt bij Il Centro altijd terecht als u even niet de zin op kan brengen om zelf te koken. U kunt altijd aanschuiven voor een heerlijke pizza of pasta gerecht. Omdat ze bij Il Centro met veel liefde koken weten ze er voor te zorgen dat iedere gast het naar zijn zin heeft. Om een avondje te genieten moet u een avondje uit eten bij Il Centro. Het is vooral genieten omdat u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Il Centro heeft een geweldige locatie, de Nieuwezijds voorburgwal in Amsterdam. Het is niet alleen makkelijk te vinden, u kunt ook zonder problemen even naar binnen lopen. U kunt altijd aanschuiven voor een pizza van ongekende kwaliteit. Of u nou op zoek bent naar restaurant waar u een intiem diner voor twee kunt houden of dat u met een grote groep een grote honger heeft. Bij Il Centro is plaats voor iedereen. Ook wordt er voor kinderen niet moeilijk gedaan, iedereen is welkom. Het aanbod, wat gerechten betreft, is indrukwekkend en ook voor de dorst is er genoeg. Vooral de wijn is van hoge kwaliteit.

Ook als u niet langs kunt komen is dat bij Il Centro geen probleem. Door te bestellen of af te halen kunt u nu ook thuis genieten van de Italiaanse keuken.

Wacht dus niet langer want bij Il Centro staan ze klaar om u op uw wenken te bedienen. Al helemaal als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft. Dan halen ze alles uit de kast.

Contactgegevens:

Porto Venezia
Nieuwezijds Voorburgwal 134
1012 SH Amsterdam
Telefoon: 
020-3200555
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Porto Venezia

Meer restaurants in de buurt

Maenaam Thai

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Spuistraat 90a
1012TZ Amsterdam
Telefoon: 
020-7580806
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Maenaam Thai

Restaurant Hulscher's

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 178
1012SJ Amsterdam
Telefoon: 
0207142087
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Hulscher's
Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 93-95
1012 RE Amsterdam
Telefoon: 
0647142101
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant St. George