Il Borgo

Helmond (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Italiaans and Lunch
Omschrijving: 

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon te gaan eten bij een leuk Italiaans specialiteitenrestaurant in Helmond. Het is niet zomaar een specialiteitenrestaurant, het bevindt zich namelijk in het oudste pand van Helmond! We hebben het hier over Il Borgo aan de Markt 7 in Helmond, waar u van harte bent uitgenodigd om met uw dinercheque te komen proeven van al het lekkers dat de traditionele Italiaanse keuken te bieden heeft. Binnen kunt u een echte Mediterrane sfeer proeven door de dikke witte stenen muren, steenovens en mooie houten balken in het puntdak. Wanneer het mooi weer is, is het echter ook heerlijk toeven op het zonnige terras of in de beschutte binnenplaats.

Bij restaurant Il Borgo kunt u met uw dinercheque een menu bestellen dat is aangepast aan het seizoen. Op dit moment is dat het herfstmenu, waarbij u vooraf keuze heeft tussen een kalfscarpaccio met truffel en groene asperges en een salade met gerookte zalm, courgette en rucola. Vervolgens kunt u proeven van ofwel rode poon met een dressing van tomaat en knoflook ofwel van een tournedos met bospaddestoelen en rode wijn jus. De desserts zijn een salade van meloen met munt en citroenijs en een kersen-chocolade ijslolly met een hazelnootcrunch geserveerd met een vanille panna cotta met amarena kersen. Komt u overdag langs met uw dinercheque, dan kunt u genieten van heerlijke koffie, Italiaans ijs en andere lekker specialiteiten!

Kom vooral een keer langs om zelf de sfeer en de lekkere producten te proeven en vergeet niet om bij uw bezoek uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Il Borgo
Markt 7
5701RH Helmond
Telefoon: 
0492537715
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Il Borgo

Meer restaurants in de buurt

La Bocca Grande

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kerkstraat 41
5701PL Helmond
Telefoon: 
0492835255
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond La Bocca Grande

Dolce & Gusto Ristorante

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 17
5708GC Helmond
Telefoon: 
0492540733
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Dolce & Gusto Ristorante
Adres: 
Markt 1
5701 RH Helmond
Telefoon: 
0492450955
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Bakker Bart Helmond