Iegewies eten en drinken

Callantsoog (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

'Iegewies' eten & drinken is een gezellig, eigentijds en tikkeltje eigenwijs restaurant in Callantsoog met een moderne maar toch sfeervolle warme inrichting. 'Iegewies' heeft een gezellige bar waar u altijd van meerdere bieren van de tap en van diverse lekkere wijnen kunt proeven. Naast onze huiswijnen serveren wij er minimaal twee extra schenkwijnen! In het mooie loungegedeelte kunt u comfortabel borrelen, desgewenst met lekkere borrelhapjes erbij. Met bijna 70 zitplaatsen in het restaurant en 90 op het terras is 'Iegewies' ook prima geschikt voor feesten en partijen. Iegewies denkt graag met u mee wanneer u iets te vieren heeft. Voor groepen kunnen wij een speciaal keuzemenu samenstellen met daarbij, desgewenst, een passende wijnsuggestie. Aan de kleine gasten is ook gedacht, met een speelhoek met een keuken waar ze zich prima zullen vermaken. Natuurlijk is er ook een Iegewies kindermenu.! Kom lekker ontspannen met uw Dinercheque!

'Iegewies' eten & drinken heeft voor ieder wat wils. Een lekker kopje koffie met een likeurtje en een gebakje van de banketbakker; een heerlijke lunch met dagelijks een lunchspecial en een goed diner met verrassende gerechten en een passend wijnarrangement. Ons drie-gangen verrassingsmenu kost € 32,50 en kunt u zelf uitbreiden met een extra tussengerecht en/of een extra gang met kaas voor € 7,50 per gang. De lunch- en de dinerkaart wisselen vier keer per jaar en zijn op het seizoen afgestemd.

Nog niet overtuigd? Iegewies ligt aan het dorpsplein in Callantsoog. Dat betekent net achter de duinen en op nog geen 100 meter van het prachtige strand én vlakbij het unieke natuurgebied Zwanenwater. Uw Dinercheque accepteert Iegewies graag!

Contactgegevens:

Iegewies eten en drinken
Dorpsplein 21 B
1759 GM Callantsoog
Telefoon: 
0224-583397
Nationale Diner Cadeaukaart Callantsoog Iegewies eten en drinken

Meer restaurants in de buurt

Effe in 't Dorp

Julianadorp
A la carte
Adres: 
Loopuytpark 10
1787 AE Julianadorp
Telefoon: 
0223646615
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Effe in 't Dorp

Billy Bob

Julianadorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zanddijk 85
1787PP Julianadorp
Telefoon: 
0223760900
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Billy Bob

Restaurant Prins HRLK

't Zand
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Keinsmerweg 42
1756 AH 't Zand
Telefoon: 
0224591235
Nationale Diner Cadeaukaart 't Zand Restaurant Prins HRLK