Ibiza

Almelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Spaans
Omschrijving: 

Aan het Prinses Catharina-Amaliaplein in Almelo vindt u het hippe en sfeervolle restaurant IBIZA. Dit restaurant, dat ook dienst doet als lounge en club, is de perfecte plet voor hippe foodlovers die houden van gezelligheid en lekker eten. U kunt vanaf nu bij IBIZA ook terecht met uw dinercheque voor een goed diner, een lekkere cocktail of een geheel verzorgde avond uit. Laat u in de watten leggen en ervaar de luxe van het party eiland Ibiza gewoon in eigen land!

Op de kaart van restaurant IBIZA staan uiteenlopende gerechten die worden bereid van de beste dagverse ingrediënten. Met passie voor koken wordt er elke dag voor iedere gast iets lekkers op tafel gezet. U kunt van de uitgebreide à la carte kaart het gerecht uitzoeken dat u het meeste aanspreekt, of u juist laten verassen door de chef met het ‘mystery menu.’ Dit menu bestaat uit drie, vier of vijf gangen en staat garant voor een avond vol culinaire verassingen! Naast voor een diner kunt u bij IBIZA ook terecht voor uitgebreide bits & bites. De lekkerste hapjes die u kunt nuttigen terwijl u in de lounge aan het genieten bent van een glas wijn uit het brede wijnassortiment.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit stukje Ibiza in eigen land? Het keukenteam, de bediening en het barpersoneel van club – restaurant – lounge IBIZA hopen u snel welkom te mogen heten in het moderne restaurant en de zinderende lounge voor wat hopelijk uw perfecte avond uit wordt met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Ibiza
Prinses Catharina-Amaliaplein 4
7607AA Almelo
Telefoon: 
0546769199
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Ibiza

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grotestraat 127
7607CH Almelo
Telefoon: 
0546625197
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Gastrobar 1910 (DI t/m DO)
Adres: 
Passage 1
7607 CE Almelo
Telefoon: 
0546852413
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Délifrance Almelo

Rosemary Kitchen

Almelo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grotestraat 139
7607 CJ Almelo
Telefoon: 
0546–745000
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Rosemary Kitchen