Hotel Herbergh de Parel

Eastermar (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u toe aan een ontspannend dagje of weekendje weg? Denk dan eens aan Herbergh De Parel in het pittoreske Eastermar in Friesland. U kunt hier niet alleen in alle rust overnachten, maar ook heerlijk dineren met uw Dinercheque. Ook als u niet in de herberg verblijft, bent u van harte welkom om aan te schuiven voor een gezellig etentje. Bij Herbergh De Parel zult u de typische Friese huiselijkheid en gastvrijheid ervaren.

De veelzijdige menukaart van Herbergh De Parel biedt voor ieder wat wils. Onder de hoofdgerechten vindt u zowel Mediterraanse als Aziatische gerechten. In ruil voor uw Dinercheque kunt u uw favoriete gerecht uitkiezen. Visliefhebbers kunnen bijvoorbeeld doradefilet met witte wijnsaus, crème, gin-tonic en groenten bestellen. Vleesliefhebbers gaan misschien liever voor rauwe steak tartaar met augurken en kappertjes. Of wat dacht u van een Thaise Massaman curry met rund, kokos, aardappel, ui en pinda’s? De vegetariërs onder ons zijn hier ook aan het goede adres met de Dinercheque. Die kunnen onder andere een aspergequiche of een vegetarische ravioli bestellen. Houdt wel nog wat ruimte over voor een heerlijk dessert. Bijzonder is de suikerbroodpudding met karamel en kokossorbet. Eet smakelijk!

Herbergh De Parel heeft ook een zeer uitgebreide wijnkaart met rode en witte wijnen uit veel verschillende wijnregio’s. Een aanrader is de Oostenrijkse Grass - Gelber Muskateller: een heerlijke frisse, aromatische droge witte wijn. Perfect voor op het terras, als aperitief of tijdens een nazomeravond. Neem ook vooral uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Hotel Herbergh de Parel
Elte Martens Beimastrjitte 15
9261VG Eastermar
Telefoon: 
0512472600
Nationale Diner Cadeaukaart Eastermar Hotel Herbergh de Parel

Meer restaurants in de buurt

Puur Genieten Leeuwerik hoeve

Burgum
Restaurant in een wellness
Adres: 
Hillamaweg 62-64
9251 KC Burgum
Telefoon: 
0511481990
Nationale Diner Cadeaukaart Burgum Puur Genieten Leeuwerik hoeve

It's a Wrap

Drachten
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Vogelweide 42
9201 TE Drachten
Telefoon: 
0621982169
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten It's a Wrap

Grillroom Pizzeria Anatolia

Surhuisterveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Kolk 35
9231 CV Surhuisterveen
Telefoon: 
0512356771
Nationale Diner Cadeaukaart Surhuisterveen Grillroom Pizzeria Anatolia