Hooge Esch

Buurse (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u ook zo dol op ouderwetse Hollandse pannenkoeken? Dan moet u met uw Dinercheque bij Hooge Esch in Buurse zijn! Hier vindt u de allerlekkerste pannenkoeken van het land die u in meer dan 35 varianten kunt bestellen. Er is dus voor ieder wat wils. Buurse en omgeving staan bekend om het mooie landschap en de vele bijzondere fietsroutes. Restaurant Hooge Esch is dan ook de ultieme plek om weer even helemaal te ontspannen na een sportief dagje uit. U kunt dan ook meteen uw elektrische fiets opladen bij één van de oplaadpunten!

Uw Dinercheque is bij Hooge Esch goed besteed. Op de pannenkoekenkaart vindt u veel verschillende zoete, hartige en vegetarische pannenkoeken. Het is zelfs mogelijk om een glutenvrije pannenkoek te bestellen! Ga bijvoorbeeld voor de ‘’Pannenkoek Tanya’’ met appel en rozijn, de ‘’Pannenkoek Liset’’ met walnotenijs en caramelsaus, de ‘’Pannenkoek Honesch’’ met spek en metworst of de ‘’Pannenkoek Langeloo’’ met kaas, ham en prei. Is er iemand aan tafel die zin heeft in iets anders? Op de kaart vindt u ook belegde stokbroodjes, spareribs en saté van varkenshaas. U kunt de Dinercheque ook besteden aan de special van de maand. Een voorbeeld hiervan is de winterse pannenkoek met warme beenham, zuurkool en honing-mosterdsaus.

Uiteraard zijn uw kinderen ook van harte welkom bij Hooge Esch. Ga gezellig uit eten met het hele gezin in ruil voor uw Dinercheque! De kleintjes kunnen een lekkere kinderpannenkoek uitzoeken zoals de ‘’Disney’’ met een leuk figuurtje van poedersuiker. Ook is het restaurant voorzien van een trampoline, springkussen en vele andere buiten- en binnenspeeltoestellen. 

Contactgegevens:

Hooge Esch
Alsteedseweg 38
7481 RW Buurse
Telefoon: 
053-5696429
Nationale Diner Cadeaukaart Buurse Hooge Esch

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wesseler-Nering 1 D
7544 JB Enschede
Telefoon: 
0538200972
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Bakker Bart Enschede Zuid

Chitir Chicken Enschede

Enschede
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wesseler-Nering 44
7544 JC Enschede
Telefoon: 
0534788805
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Chitir Chicken Enschede

O'Delices

Enschede
Afhalen
Adres: 
Kevelhamhoek 83
7546 EN Enschede
Telefoon: 
0535746588
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede O'Delices