Het Wapen van Ens

Ens (FL)
Soort keuken: 
Frans and Hollands
Omschrijving: 

Met een Dinercheque in uw bezit kunt u nu ook aanschuiven bij het Wapen van Ens in Ens. Ervaar hier de heerlijke gerechten en de goede service. Heeft u nou iets te vieren, of wilt u gewoon gezellig uit eten? Dan kan dat allemaal bij het Wapen van Ens. Kom bij ons binnen en wij zullen u in de watten leggen van binnenkomst tot vertrek.

Komt u nou voor een intiem diner voor twee, met een groter gezellig gezelschap of voor een heerlijk lunch, het kan bij het Wapen van Ens. Bij het Wapen van Ens kunt u kiezen uit meerdere heerlijke meergangen diners of u kunt kiezen voor een van de seizoensgebonden delicatessen. Onze kaart proberen we regelmatig actueel te houden door middel van het volgen van de seizoenen. Verder bieden wij een luisterend oor en spelen graag in op uw speciale wensen. Proef bij ons met uw Dinercheque de gemoedelijkheid en de gastvrijheid die zo kenmerkend is aan de polder. In ons restaurant werken we samen met mensen met een verstandelijke beperking. Zo bieden wij de kans voor deze mensen om werkervaring op te doen en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Dit leren ze door in contact te komen met de collega’s, gasten. Ondanks dat we werken met deze begeleiding staan we altijd open voor kritiek en verbeterpunten. Wij streven graag naar kwaliteit, goed contact en een goede sfeer.

Wij hopen u in ieder geval snel te mogen ontvangen. Bij ons kunt u genieten van de goede sfeer en het goede contact. Komt u snel een keer langs met uw dinercheque?

Contactgegevens:

Het Wapen van Ens
Baan 1A
8307 AS Ens
Telefoon: 
0527251312
Nationale Diner Cadeaukaart Ens Het Wapen van Ens

Meer restaurants in de buurt

Het Proeflab

Marknesse
Adres: 
Voorsterweg 34
8316 PT Marknesse
Nationale Diner Cadeaukaart Marknesse Het Proeflab

De Pionier

Marknesse
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Breestraat 1
8316 AN Marknesse
Telefoon: 
0527204688
Nationale Diner Cadeaukaart Marknesse De Pionier

Restaurant Schokland

Schokland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Middelbuurt 2
8319 AB Schokland
Telefoon: 
0527253327
Nationale Diner Cadeaukaart Schokland Restaurant Schokland