Herberghe in de Heerlyckheid

Deurne (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de Stationsstraat 113 in Deurne vindt u restaurant Herberghe in de Heerlyckheid. In dit restaurant bent u vanaf nu van harte welkom met uw dinercheque, om te komen proeven van de lekkerste duurzame gerechten. Omdat het restaurant gelegen is in het groene hart van natuurgebied de Peel, is het de perfecte uitvalsbasis voor een dag wandelen of fietsen in de mooie natuur. Na een lange dag kunt u dan lekker komen eten bij Herberghe in de Heerlyckheid Tijd voor elkaar, voor lekker eten en drinken en voor jezelf, dat is waar het bij dit restaurant om draait. U kunt hier echt even tot rust komen en met uw vrienden of familie een gezellige avond uit beleven.

Bij Herberghe in de Heerlyckheid zijn er vele mogelijkheden wat betreft het diner. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan het steaks & more menu, waarbij u kunt genieten van de beste steaks afkomstig van lokale runderen. Vraag de gastvrouwen voor meer informatie over de herkomst van het vlees! Iedere zondag kunt u bij de Heerlyckheid terecht voor een zondagarrangement, dat bestaat uit een bruisend aperitief met een heerlijke amuse, gevolgd door een drie gangen verassingsmenu. Bij elk hoofdgerecht hoort uiteraard een bijpassend glas wijn. Naast de verschillende soorten arrangementen en menu’s is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om losse gerechten te bestellen van het à la carte menu.

Het team van Herberghe in de Heerlyckheid hoopt u snel te mogen ontvangen in hun gemoedelijke restaurant. Vergeet bij uw bezoek ook zeker niet om uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Herberghe in de Heerlyckheid
Stationsstraat 113
5751HD Deurne
Telefoon: 
0493321654
Nationale Diner Cadeaukaart Deurne Herberghe in de Heerlyckheid

Meer restaurants in de buurt

T Stationneke

Asten
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Koningsplein 4
5721GJ Asten
Telefoon: 
0493691560
Nationale Diner Cadeaukaart Asten T Stationneke

Restaurant de Grutter

Asten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Prins Bernhardstraat 34
5721GC Asten
Telefoon: 
0493846515
Nationale Diner Cadeaukaart Asten Restaurant de Grutter
Adres: 
Markt 17
5721 GE Asten
Telefoon: 
0493845763
Nationale Diner Cadeaukaart Asten De Baron Pub & Grill