Herberg Stadt Stevenswaert

Stevensweert (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Bib Gourmand
Omschrijving: 

Zou u graag met uw dinercheque leuk en lekker uit eten willen gaan in het mooie dorp Stevensweert? Dit is nu mogelijk! U kunt namelijk met uw dinercheque gaan dineren bij restaurant Herberg Stadt Stevenswaert, een bourgondisch restaurant in het centrum van het dorp. Stevensweert is gelegen in Limburg, tussen Maaseik en Roermond. De omgeving is dan ook zeer mooi en u kunt er mooie fietstochten en wandelingen maken. Zo’n actieve dag in de buitenlucht kunt u nergens beter afsluiten dan met een heerlijk voedzaam diner bij restaurant Herberg Stadt Stevenswaert.

Het eten van restaurant herberg Stadt Stevenswaert is onderscheiden met meerdere prijzen waaronder een Bib Gourmand van Michelin. In de omgeving staat dit restaurant dan ook zeer goed bekend en het is er altijd gezellig druk. Het valt daarom zeker aan te raden op tijd te reserveren, zodat u er zeker van bent dat u met uw dinercheque een plekje kunt bemachtigen bij dit populaire restaurant. Op het menu staan onder andere een lamsfilet met verschillende bereidingen van pompoen en gnocchi met een crème van paddenstoelen en een sous vide gegaarde hazenbout op spruiten met een jus van Callebaut chocolade. Ook kunt u kiezen voor een drieluik van everzwijn met verschillende structuren van schorseneren en perencompot. Vraag vooral aan de bediening naar de bijpassende wijnarrangementen bij de menu’s!

Proef zelf de ambachtelijkheid en de versheid van de gerechten die in de keuken van restaurant Herberg Stadt Stevenswaert worden bereid en reserveer snel een tafel in dit bourgondische Limburgse restaurant. Vergeet bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u namelijk de rekening mee betalen!

Contactgegevens:

Herberg Stadt Stevenswaert
Veldstraat Oost 1
6107AS Stevensweert
Telefoon: 
0475-552376
Nationale Diner Cadeaukaart Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert

Meer restaurants in de buurt

Eetcafe Le Mistral

Maasbracht
A la carte, Eetcafé, Lunch, Vis and Vlees
Adres: 
Havenstraat 11
6051CR Maasbracht
Telefoon: 
0475464671
Nationale Diner Cadeaukaart Maasbracht Eetcafe Le Mistral

Int Brookx

Stevensweert
A la carte
Adres: 
In het Broek 1
6107BG Stevensweert
Telefoon: 
0475551292
Nationale Diner Cadeaukaart Stevensweert Int Brookx
Adres: 
Bovenstestraat 24
6101 EK Echt
Telefoon: 
0475470831
Nationale Diner Cadeaukaart Echt Bakker Bart Echt