Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Apeldoorn (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Biologisch, Frans and Hollands
Omschrijving: 

Let op: wij kunnen alleen fysieke Diner Cadeaukaarten accepteren. Geen e-vouchers. 

In Apeldoorn aan de Molenstraat-Centrum is Heerlijk Lokaal gevestigd. Met uw dinercheque kunt u hier nu terecht om te genieten van heerlijke gerechten. Bij Heerlijk Lokaal wordt er niet vastgehouden aan de standaard horecanormen. Bij binnenkomst zult al meteen de prettige en losse sfeer voelen die er heerst. Heerlijk Lokaal heeft een prachtige indeling met de wit/bruin geblokte vloer, de houten tafels met sierlijke barkrukken en de mooi ingerichte bar. Samen met de uitstekende bediening maakt dit alles het beeld van Heerlijk Lokaal kloppend.

U kunt bij Heerlijk Lokaal overheerlijke ambachtelijke en lokale gerechten verwachten. De gebruikte producten zijn vers en lokaal en worden samen met de lokale leveranciers zorgvuldig uitgezocht. Door op deze manier te werken zullen de gerechten een verrijking aan smaak krijgen. Er is heel veel keuze die u kunt krijgen voor uw dinercheque, namelijk: ambachtelijk belegde broodjes, daghappen, lunchgerechten, verse salades, vers gemaakte smoothies en ambachtelijke koffie. Voor het diner kunt u soepen, voor-, hoofd- en nagerechten, salades en kindermenu’s verwachten. Heerlijke en eerlijke keuzes dus voor uw dinercheque. Heerlijk Lokaal wisselt per seizoen de menukaart. Zo blijft er veel afwisseling in de kaart en kan Heerlijk Lokaal u elk seizoen opnieuw verrassen met de lekkerste ambachtelijke gerechten. Heerlijk Lokaal zal er alles aan doen om u alleen kwaliteit gerechten te laten eten.

Op maandag is heerlijk lokaal gesloten, maar van dinsdag t/m zaterdag zijn zij geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag zijn zij geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Twijfel niet en ga snel eens langs om uw dinercheque te verzilveren!

Contactgegevens:

Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Molenstraat-Centrum 1
7311XG Apeldoorn
Telefoon: 
0558449351
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stationsstraat 168
7311MJ Apeldoorn
Telefoon: 
0555265500
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Het Oude Kantongerecht

Artizana Lounge

Apeldoorn
A la carte
Adres: 
Hoofdstraat 25
7311 JT Apeldoorn
Telefoon: 
0650557243
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Artizana Lounge
Adres: 
Stationsplein 114
7311 NX Apeldoorn
Telefoon: 
0555786025
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Bakker Bart Apeldoorn Stationsplein