Hampshire Gravenhof

Zutphen (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw dinercheque kunt u heerlijk eten in hotel 's-Gravenhof Zutphen! Het hotel ligt aan het ’s Gravenhof in Zutphen. Dit is een geweldige plek midden in het centrum van deze leuke stad Zutphen. Met uw dinercheque geniet u niet alleen van heerlijk eten, maar ook de historie komt u tegemoet. Zo zijn er mooie schilderijen uit de zeventiende en achttiende eeuw, maar ok architectuur uit de zeventiende eeuw. Dicht in de buurt van het hotel zijn prachtige kronkelende straten en steegjes die u leiden naar het Sint Walburgiskerk. Dit allemaal in het prachtige oude deel van Zutphen. In het hotel zijn er verschillende ruimtes waar u grote feesten kunt vieren, maar ook gezellig eten met uw romantische date of met uw kinderen. Het personeel van 's-Gravenhof Zutphen zal er alles aan doen om u een geweldige dag te laten beleven!

In de keuken van het hotel worden heerlijke gerechten bereid voor in de brasserie en voor in de tapasbar. Van al deze heerlijke gerechten kunt u genieten met uw dinercheque! U kunt zowel binnen als buiten eten, want er is namelijk ook een prachtig terras aanwezig, ook wel het mooiste van Zutphen genoemd. Heerlijk lunchen en dineren of gewoon een lekkere kop koffie of ander drankje drinken kan natuurlijk ook gewoon bij hotel 's-Gravenhof Zutphen!

Kom een hapje eten in de brasserie of genieten van de vele heerlijke soorten gerechtjes uit de tapasbar. Twijfel zeker niet en ga uw dinercheque verzilveren bij hotel 's-Gravenhof Zutphen!

Contactgegevens:

Hampshire Gravenhof
's Gravenhof 6
7201DN Zutphen
Telefoon: 
0575596866
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Hampshire Gravenhof

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
's Gravenhof 6
7201DN Zutphen
Telefoon: 
0575-596866
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Brasserie 6
Adres: 
Sprongstraat 2A
7201 KS zutphen
Telefoon: 
0575516273
Nationale Diner Cadeaukaart zutphen Grand Café Picknick
Adres: 
Houtmarkt 55
7201 KJ Zutphen
Telefoon: 
0575517340
Nationale Diner Cadeaukaart Zutphen Bakker Bart Zutphen