Grand Cafe van Beresteyn

Veendam (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Grand Café vanBerensteyn, het Grand Café van theater en filmhuis vanBeresteijn speelt een belangrijke rol in uw bezoek. Zo kunt u hier met uw dinercheque vooraf koffie drinken, in de pauze genieten van een drankje en een borrelhap en na de voorstelling gezellig dineren en nabespreken over de voorstelling die u zojuist hebt gezien. De keuken van het grand café wordt door de bezoekers goed gewaardeerd, wat blijkt uit de populariteit van de zogenaamde ‘filmhap’ die iedere maandagavond wordt geserveerd voorafgaand aan de avondfilm. Ook wanneer u een theatervoorstelling bezoekt zijn er diverse passende arrangementen in het grand café denkbaar, zoals een diner vooraf en een smakelijke nazit na de voorstelling. Dit zijn nu juist de dingen die uw avond uit compleet maken. U kunt in het Grand café uiteraard betalen met uw dinercheque.

Naast arrangementen en een filmhap kan het grand café ook catering op maat voor u verzorgen, bijvoorbeeld wanneer u een vergaring of conferentie in vanBeresteyn hebt. Voor koffie, thee, broodjes en warme lunches hoeft u op deze manier het gebouw helemaal niet uit! Ook een uitgebreid buffet behoort tot de mogelijkheden. Neem vooral contact op om voor u op maat gemaakte mogelijkheid te bespreken!

Combineer een avond uit naar de film of naar een theatervoorstelling dus met een bezoek aan Grand Café van Beresteyn en betaal met uw dinercheque! U bent van harte welkom, zelfs ook wanneer u niet naar een voorstelling gaat!

Contactgegevens:

Grand Cafe van Beresteyn
Museumplein 5d
9641 AD Veendam
Telefoon: 
0598-317730
Nationale Diner Cadeaukaart Veendam Grand Cafe van Beresteyn

Meer restaurants in de buurt

La Fontana

Veendam
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Boven Oosterdiep 115
9641JP Veendam
Telefoon: 
0598632150
Nationale Diner Cadeaukaart Veendam La Fontana
Adres: 
Winkler Prins Passage 38
9641 DA Veendam
Telefoon: 
0598632055
Nationale Diner Cadeaukaart Veendam Bakker Bart Veendam

Brasserie Restaurant La Vache

Veendam
A la carte, Afhalen and High tea
Adres: 
Museumplein 2
9641 AD Veendam
Telefoon: 
0598625826
Nationale Diner Cadeaukaart Veendam Brasserie Restaurant La Vache