Grand Cafe Markt 5

Lichtenvoorde (GE)
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque is het nu mogelijk om te komen genieten bij Grand Café Markt 5 in Lichtenvoorde. Combineer een dagje wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Lichtenvoorde met een bezoekje aan ons restaurant. Kom dan bij ons tot rust met de lekkerste gerechten van onze  professionele keuken in onze sfeervolle en trendy inrichting.

Onze koks gaan voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om van uw bezoek bij ons een onvergetelijk bezoek te maken. Wij zullen u vanaf binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten leggen. Neem bij ons plaats en kijk op onze prachtige en zorgvuldige menukaart. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Kies een van de gerechten en laat u verrassen! Ook beschikken wij over een prachtige uitgebreide borrelkaart, wanneer u ons restaurant binnenstapt kunt u ook onze sfeervolle inrichting aanschouwen. Bij Markt 5 hebben we voor elk gerecht en elke gelegenheid wel een dorstlesser die er perfect bij past. Ook kunt u ons personeel gerust om hulp vragen. Kom langs met uw Dinercheque en laat u verrassen door onze heerlijke opties. In de warme zomermaanden kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras en geniet dan van uw heerlijke maaltijd en drankje in de frisse buitenlucht. Ons oplettende en attente personeel doet er alles aan om uw avond bij Markt 5 tot een perfect avondje te maken.

Een restaurant met attente bediening, heerlijk eten, heerlijk drinken en ook nog eens gelegen op een mooie plek, waarom zou u niet komen? Uw Dinercheque kunt u ook bij ons besteden.

Contactgegevens:

Grand Cafe Markt 5
Markt 5
7131 DG Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544374444
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5

Meer restaurants in de buurt

LEO Restaurant & To Go

Lichtenvoorde
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rapenburgsestraat 9
7131 CV Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544221177
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde LEO Restaurant & To Go

Skik & Zo

Lichtenvoorde
A la carte
Adres: 
Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544487650
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Skik & Zo
Adres: 
Rapenburgsestraat 20
7131 CX Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544371204
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Hotel de Koppelpaarden