Grand Cafe Hofplein

Leiderdorp (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Grand Café Hofplein is gevestigd aan de Winkelhof in het plaatsje Leiderdrop. Wij bieden u een restaurant met een interieur dat warmte en sfeer uitstraalt. U kunt bij ons altijd terecht met uw kinderen, voor een romantische avond of om een geweldig feestje te vieren! U kunt ons restaurant ook afhuren voor andere mogelijkheden. Wij beschikken over een zeer getalenteerde vlotte bediening die altijd snel en vriendelijk op uw verzoeken zal reageren. Met uw dinercheque kunt u bij ons terecht voor verschillende mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is een all you can eat. Deze all you can eat is ook een echte all you can eat!

Vanuit onze keuken bieden wij u een heerlijke gevarieerde lunch of een diner met verschillende mogelijkheden aan. Het diner bestaat uit internationale gerechten zoals grillgerechten of malse spareribs die gemaakt zijn met onze geheime marinade. Eén van de grillgerechten bestaat uit een kipsatéschotel met malse kipfilet en een licht pikante pindasaus. Deze grillgerechten worden speciaal voor u gegrilld o p een Vapogrill. De spareribs zijn zo gemaakt dat u het vlees met gemak van het bot afhapt. Verder bieden wij u ook gerechten aan zoals een Hollandse biefstuk of een fish & chips gerecht. Met uw dinercheque kunt u ook zeker bij ons terecht voor een lekker borreltje of een kopje koffie.

Wij zijn buiten de zondag om de hele week geopend en heten u daarom ook van harte welkom om bij ons langs te komen op één van onze geopende dagen. Neem uw dinercheque mee en laat u verassen door een van onze heerlijk gemaakte gerechten!

Contactgegevens:

Grand Cafe Hofplein
Winkelhof 15
2353TR Leiderdorp
Telefoon: 
0715413733
Nationale Diner Cadeaukaart Leiderdorp Grand Cafe Hofplein

Meer restaurants in de buurt

BelAir Diner

Leiden
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Noordeinde 49
2311CB Leiden
Telefoon: 
0715427446
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden BelAir Diner

Pizza Enzo

Leiderdorp
A la carte, Afhalen and Pizza
Adres: 
Frederik Hendriklaan 38
2351 GC Leiderdorp
Telefoon: 
0712073728
Nationale Diner Cadeaukaart Leiderdorp Pizza Enzo

Brasserie Meelfabriek

Leiderdorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zijldijk 28
2352 AB Leiderdorp
Telefoon: 
0715425580
Nationale Diner Cadeaukaart Leiderdorp Brasserie Meelfabriek