Grand Café De M'ooije Waard

Millingen aan de Rijn (GE)
Omschrijving: 

In Millingen aan de Rijn aan de Sint Willibrordstraat staat Grand Café De M'ooije Waard. Het dorpje Millingen is een prachtige kleine en charmante plek. Het heeft haar gasten dan ook veel te bieden. Zo kunt u wandelen of fietsen over de Rijndijk en genieten van het mooie uitzicht. Met uw dinercheque kunt u daarna een heerlijke lunch of diner betalen. Zij accepteren namelijk vanaf nu ook uw dinercheque! U kunt bij Grand Café De M'ooije Waard ieder moment van de dag terecht met wie u maar wilt. Zij ontvangen namelijk iedereen met open armen. Kom dus gerust met uw kinderen, ouders, vrienden of collega’s! De bediening is er ook uitstekend. Zij maken er altijd iets leuks van of er iets te vieren valt of juist niet. U en uw gezelschap zijn van harte welkom van dinsdag t/m zondag. De openingstijden van het restaurant kunnen per dag verschillen, dus kijk hiervoor zeker even op de site!

In de keuken bereiden de koks met veel passie uw gerecht klaar. Zij bereiden deze gerechten elke dag vers. Hiervoor worden hele goede kwaliteit producten gebruikt en blijft de smaak van de gerechten beter behouden. Eet tijdens de lunch bijvoorbeeld een heerlijk vers gemaakt broodje hamburger of in de avond een lekkere wrap vega. Voor uw dinercheque maakt het allemaal niet uit! Uiteraard zijn er ook lekkere drankjes te bestellen bij Grand Café De M'ooije Waard.

Voor een gezellige dag om nooit te vergeten zult u zeker eens met uw dinercheque naar Grand Café De M'ooije Waard moeten gaan!

Contactgegevens:

Grand Café De M'ooije Waard
Sint Willibrordstraat 20
6566DD Millingen aan de Rijn
Telefoon: 
0481434430
Nationale Diner Cadeaukaart Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Markt 15
6901 AG Zevenaar
Telefoon: 
0316-769071
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenaar Blue Moon Sushi & Grill

Villa Copera

Spijk
A la carte
Adres: 
Spijksedijk 2
6917 AC Spijk
Telefoon: 
0316542816
Nationale Diner Cadeaukaart Spijk Villa Copera
Adres: 
Babberichseweg 2
6901JW Zevenaar
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenaar Bij Ons Zevenaar