Golden Garden

Hoogeveen (DR)
Soort keuken: 
Afhalen and Chinees
Omschrijving: 

Let op!: Uw Diner Cadeau kan hier niet gebruikt worden voor afhaal en bezorging.

 

Familiebedrijf Golden Garden is een gezellig restaurant met een Chinees/Aziatische keuken. Het restaurant biedt de gelegenheid om gezellig met zijn tweeën te dineren, maar is ook zeer geschikt om voor grote groepen. Met uw Dinerbon kunt u bij ons bestellen van onze zeer uitgebreide kaart. U zult hierop gerechten vinden voor vlees- en visliefhebbers en voor vegetariërs. Verder zijn er voor de kinderen ook heel wat speciale gerechten. Voor een scherpe prijs hebt u al snel een overdadige maaltijd. Golden Garden is een echt familierestaurant!

 

Het restaurant ligt in het kleine Hoogeveen in het rustige Drenthe. U vindt het restaurant op een gezellig winkelcentrum aan de Wielewaal. Door de gastvrijheid van de medewerkers en het lekkere en goede eten worden er in de Golden Garden vaak verjaardagen en jubilea gevierd. U kunt ook altijd binnenlopen voor lunch, diner of gewoon een lekker drankje. De buurtbewoners weten ons keer op keer te vinden op de avonden dat ze niet willen koken of juist een speciale avond willen vieren. Wij zijn dagelijks geopend van 11.30 uur tot 20.30 uur, dus uw lunch kunt u ook bij ons nuttigen. Wij bezorgen ook, maar helaas niet met de Dinerbon.

 

Kijk eens op onze website om ons volledige menu in te zien en een impressie te krijgen van ons restaurant. U kunt ook een kaartje opvragen waar precies op staat waar u ons kunt vinden. Wij hopen dat u uw Dinercheque snel bij ons komt verzilveren en dat we u dan mogen verwelkomen. Alvast tot ziens!

Contactgegevens:

Golden Garden
De Wielewaal 20
7905 GZ Hoogeveen
Telefoon: 
0528-266823
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Golden Garden

Meer restaurants in de buurt

Schnitzelhuys

Hoogeveen
A la carte, Buffet and Hollands
Adres: 
Willemskade 7-9
7902AT Hoogeveen
Telefoon: 
0528769076
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Schnitzelhuys
Adres: 
Hoofdstraat 222
7901 JZ Hoogeveen
Telefoon: 
0528240161
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Bakker Bart Hoogeveen