Golden Garden

Hoogeveen (DR)
Soort keuken: 
Afhalen and Chinees
Omschrijving: 

Restaurant Golden Garden specialiseert zich in de Chinees/Aziatische keuken en beschikt daarnaast over een zeer uitgebreide kaart. Voor zowel vlees- en visliefhebber als vegetariërs is er bij de Golden Garden genoeg keuze. Hierdoor is uw Dinercheque bij ons geschikt voor intieme diners, maar ook voor grote groepen. Bij ons wordt menig verjaardagsfeest en jubileum gevierd. Ons uitgebreide menu bevat veel typisch Chinese gerechten, maar bevat ook heel wat favorieten voor de kinderen. U kunt bij ons uw keuzes a la carte maken of gaan voor een van onze zorgvuldig geselecteerde menu’s. Wij gebruiken gerechten die al jarenlang in de familie zijn en hebben deze tot in de puntjes geperfectioneerd.  

 

Bij restaurant Golden Garden zijn we zeer nauw betrokken bij de klant en onze medewerkers zijn zeer gastvrij en staan altijd open voor vragen en wensen. Daarnaast hebben wij een mooie overzichtelijke website waarop u ons menu eens goed van tevoren kunt bekijken. Ook kunt u hier zien waar u ons kunt vinden. Ons restaurant is gevestigd in Hoogeveen in een gezellig winkelcentrum. Wij bezorgen ons eten ook, maar u kunt dan jammer genoeg niet met uw Dinercheque betalen.

 

Restaurant Golden Garden is elke dag geopend van half twaalf tot half negen. U kunt dus ook voor de lunch bij ons terecht, Wij doen er alles aan om te zorgen dat u voor een goede prijs uitgebreid kan genieten. Wij hopen dat wij u snel met uw Dinercheque mogen verwelkomen in ons gezellige restaurant. Tot dan! 

Contactgegevens:

Golden Garden
De Wielewaal 20
7905 GZ Hoogeveen
Telefoon: 
0528-266823
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Golden Garden

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Alteveerstraat 1
7906 CA Hoogeveen
Telefoon: 
0528-278266
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten

Van Hollandsche Bodem

Hoogeveen
Buffet and Hollands
Adres: 
Willemskade 7-9
7902AT Hoogeveen
Telefoon: 
0528769076
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Van Hollandsche Bodem
Adres: 
Mathijsenstraat 1
7909AP Hoogeveen
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Restaurant Hoogeveen