Freds Steakhouse

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Gelegen aan de Amstel midden in het centrum van Amsterdam, daar vindt u het restaurant met de lekkerste steaks van Asterdam namelijk; Fred’s Steakhouse. Schuif aan met uw dinercheque van dinercadeau en laat u verwennen door onze heerlijke keuken. Gaat u een avondje uit in Amsterdam of heeft u een hier een dagje uit gehad? Dan kunt dat prima combineren met een bezoek aan ons restaurant. Wij liggen op steenworp afstand van de meest interessante en bruisende plekken van Amsterdam.

U bent bij ons van harte welkom, ons personeel zal u hartelijk ontvangen. Neem plaats en geniet van de lekkerste steaks van Amsterdam. Bent u met zijn tweeën of bent u met een grote groep? U bent van harte welkom! Wij zorgen ervoor dat u met een glimlach het restaurant verlaat.

Bij Fred’s steakhouse bent u welkom om uw verjaardag te vieren, voor een reünie, met uw familie of voor een blinddate. Wij zullen het allemaal voor u regelen! Of smacht u heel erg naar vakantie maar duurt het nog lang dan kunt u zich bij ons al wanen in heerlijke vakantiesferen. Of hebt u zin om nieuwe mensen te ontmoet? Het kan allemaal bij Fred’s Steakhouse. Kom langs met uw dinercheque en maak gebruik van onze vele opties.

Schuif bij ons aan en geniet van onze beroemde sappige steaks. Het is bij ons heerlijk rustig dineren in een fijne ongedwongen sfeer. Bij ons vindt u de lekkerste gerechten uniek aan een echt steakhouse.

Komt u een keer bij ons langs om van onze sfeer te proeven in hartje Amsterdam? U bent ook van harte welkom met uw dinercheque.

Contactgegevens:

Freds Steakhouse
Amstel 32
1017 AB Amsterdam
Telefoon: 
020-6895651
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Freds Steakhouse

Meer restaurants in de buurt

BURRATA Italian Restaurant

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Halvemaansteeg 9-11
1017CR Amsterdam
Telefoon: 
0203413009
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam BURRATA Italian Restaurant

Titus Parrilla

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Lunch and Vlees
Adres: 
Rembrandtplein 7H
1017 CT Amsterdam
Telefoon: 
0203584561
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Titus Parrilla

Zushi

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Amstel 20
1017 AA Amsterdam
Telefoon: 
0203306882
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zushi