Fat Alice Zeewolde

Zeewolde (FL)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Bent u ook zo dol op een goed stukje vlees? Dan moet u bij Fat Alice in Zeewolde zijn. Dit restaurant is al zo’n twintig jaar een begrip onder buurtbewoners en ook u bent van harte welkom! Het is namelijk ook mogelijk om met uw Dinercheque te betalen. U kunt hier optimaal genieten van een royale maaltijd in cajunstijl. Deze kooktraditie staat bekend om haar heerlijke geurende verse kruiden en zorgvuldig geselecteerd vlees en vis. Nu u toch een Dinercheque heeft, kunt u net zo goed iets nieuws proberen…

Fat Alice staat bekend om haar unieke manier van marineren en kruiden. Zo serveren ze diverse soorten spareribs, zoals met piri piri saus, cajunkruiden en honingmarinade. Kunt u niet kiezen? Dan kunt u ook een mix van spareribs bestellen! Uiteraard kunt u ook bij Fat Alice terecht voor een goede biefstuk. Zo hebben ze bijvoorbeeld Argentijnse ribeye steak, Braziliaanse kogelbiefstuk en een T-bone steak van 500 gram voor de echte carnivoor. Ook als u meer van vis houdt, is uw Dinercheque bij Fat Alice goed besteed. Op de menukaart vindt u onder andere zalmfilet met kreeftensaus en in knoflook gemarineerde gamba’s met groenten. Zoekt u een leuke plek om met uw kinderen te gaan eten? Bij Fat Alice hebben ze een speciale menukaart voor kleine fijnproevers!

Iedereen zal Fat Alice tevreden en voldaan verlaten. Ze hebben namelijk ook heerlijke desserts, die u niet over wilt slaan. Op de dessertkaart vindt u bijvoorbeeld cheesecake met limoen-sorbetijs, spekkoek met kaneelijs en zelfs mojito-ijs. Met uw Dinercheque kunt u echt weer eens uitgebreid dineren!

Contactgegevens:

Fat Alice Zeewolde
Kerkplein 23
3891 ED Zeewolde
Telefoon: 
036-5224648
Nationale Diner Cadeaukaart Zeewolde Fat Alice Zeewolde

Meer restaurants in de buurt

The Lux

Zeewolde
Frans
Adres: 
Raadhuisplein 19-20
3891 ER Zeewolde
Telefoon: 
0365222295
Nationale Diner Cadeaukaart Zeewolde The Lux
Adres: 
Kerkstraat 27
3891ET Zeewolde
Telefoon: 
0365222447
Nationale Diner Cadeaukaart Zeewolde Eetcafe de Mens
Adres: 
Weergang 6
3891 GR Zeewolde
Telefoon: 
0365224191
Nationale Diner Cadeaukaart Zeewolde Bakker Bart Zeewolde