Ethiopisch Restaurant

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u te porren voor een totaal nieuwe smaakervaring? Dan moet u met uw Dinercheque bij Ethiopisch Restaurant in het altijd gezellig Eindhoven zijn. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, kunt u hier terecht voor een traditionele Ethiopische maaltijd. Dit wil zeggen dat u verrast wordt met exotische gerechten, bijzondere tradities en een hartelijke en warme sfeer. Reserveer nu een tafeltje en beleef het zelf in ruil voor uw Dinercheque!

In de 18e eeuw werd de Ethiopische keuken voor het eerst geïntroduceerd bij het Europese publiek. Hoewel dit niet meteen aansloeg in de eerste instantie, zijn de Ethiopische restaurantjes tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de multiculturele steden. Ook in Eindhoven kunt u nu met uw Dinercheque kennis maken met deze bijzondere eetcultuur! De basis van uw maaltijd wordt gevormd de enjera, een soort luchtige Ethiopische pannenkoek. U scheurt steeds een stukje af en vult deze met één van de heerlijke vlees-, vis- of groentegerechten. Zo kunt u onder andere lamsvlees in currysaus, reepjes rundvlees met paprika en uien, rundergehakt in rode saus met ui bestellen. Voor de vegetariërs met een Dinercheque is er ook ontzettend veel keus. Wat dacht u van gebakken groenten of Ethiopische rode linzen in saus met verschillende kruiden? Gezond en heel erg lekker!

Ondanks de exotische smaken is Ethiopisch Restaurant toegankelijk voor iedereen. Bij ieder gerecht op de kaart wordt namelijk aangegeven of het pittig is of niet en dit wordt aangepast aan uw voorkeur. Ook is er speciaal voor de kleintjes een uitgebreid kindermenu. Eet smakelijk!

Contactgegevens:

Ethiopisch Restaurant
Schootsestraat 170
5616 RH Eindhoven
Telefoon: 
040-2555283
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Ethiopisch Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Strijpsestraat 83
5616GL Eindhoven
Telefoon: 
040-2932211
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Tapas Catering

Tapas el Quijote

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Tapas
Adres: 
Strijpsestraat 83
5616 GL Eindhoven
Telefoon: 
040-2932211
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Tapas el Quijote

Só Pasta Eindhoven

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Boschdijk 229
5612 HC Eindhoven
Telefoon: 
0619626200
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Só Pasta Eindhoven