Eeterij Neefies

Katwijk (ZH)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Met de komst van een bijzondere voorstelling als de Soldaat van Oranje musical zou het zonde zijn als de horeca daar niet op in zou spelen. Gelukkig is er een restaurant in Katwijk dat dit wel degelijk doet. Dat merkt u al, zodra u Eeterij Neefies binnen loopt. Het Soldaat menu is duidelijk aangegeven op het bord met specials. Het restaurant is verder zoals een restaurant in dit oude vissersdorp betaamt. No nonsense. Ook over betalen wordt niet moeilijk gedaan, dat mag u gewoon doen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het gebeurd met grote regelmaat dat het restaurant vol zit. Het is daarom nooit een slecht idee om een tafeltje te reserveren. Het zou zonde zijn om een diner bij dit restaurant mis te lopen omdat het restaurant vol zit. De kaart is gevuld met heerlijkheden die uit de zee en uit de weide komen. Maar als u op zoek bent naar een vegetarische maaltijd dan kunt u dat natuurlijk ook gewoon bij Eeterij Neefies doen. Doordat ze hier veel ervaring hebben met vis weet het personeel precies welke wijnen goed bij het eten passen. Ze zullen u, als gast, daarom altijd bijstaan in het maken van een goede keus. Mocht u liever geen rare fratsen uit willen halen als het om wijn gaat, neem dan gewoon één van de huiswijnen. Deze zijn speciaal uitgekozen om naadloos aan te sluiten op de gerechten die op de kaart staan.

Kom snel een keertje langs om te genieten van een heerlijke vissersmaaltijd of laat u verwennen met de vele andere lekkere gerechten. Vergeet niet om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Eeterij Neefies
E.A. Borgerstraat 28a
2225 AR Katwijk
Telefoon: 
071-4078288
Nationale Diner Cadeaukaart Katwijk Eeterij Neefies

Meer restaurants in de buurt

Casa Cara Dine&Dance

Katwijk aan Zee
A la carte and Afhalen
Adres: 
Tramstraat 3
2225 CB Katwijk aan Zee
Telefoon: 
0713030927
Nationale Diner Cadeaukaart Katwijk aan Zee Casa Cara Dine&Dance

Restaurant Plein6

Noordwijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wintertuinlaan 6
2201 ZS Noordwijk
Telefoon: 
0880363241
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijk Restaurant Plein6