Eetcafe Kont van het Paard

Brielle (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een sfeervolle en laagdrempelige plek om uw dinercheque te besteden in de plaats Brielle? Dan is bier- en eetcafé ’t Kont van het Paard wellicht een leuke optie voor u. Ondanks de wellicht wat onorthodoxe naam is het een zeer sfeervol bruin café dat is gevestigd in een zeer mooi Middeleeuws pand dat een rijke geschiedenis heeft. De naam is afkomstig van de rosmolen die vanaf 1700 in gebruik is geweest aan de achterkant van het pand, waarin paarden een rad in beweging brachten en er zo onder andere graan fijngemalen kon worden. De middeleeuwse sfeer is nog goed te voelen in bier- en eetcafé ’t Kont van het Paard en dit komt de gezelligheid en laagdrempeligheid zeker ten goede. U bent van harte welkom om deze unieke sfeer zelf te komen proeven wanneer u een bezoek brengt aan het café met uw dinercheque.

Bij ’t Kont van het Paard eet u heerlijke eetcafégerechten, zoals oma’s draadjesvlees gesudderd in La Trappe Quadruppel met friet en salade. Ook kip uit het pannetje met groente en roomsaus, een gegratineerde kabeljauw, gamba’s gebakken in knoflookboter met chilisaus op salade en drie slibtongetjes gebakken in boten behoren tot de mogelijkheden. Bent u vegetarisch, dan is dat geen probleem. U heeft met uw dinercheque de keuze uit een groenten wrap met Parmezaanse kaas, een maaltijdsalade met uienringen en een maaltijdsalade met geitenkaas, honing en pesto.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige bier- en eetcafé met een rijke geschiedenis in Brielle? Kom dan snel eens langs en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Eetcafe Kont van het Paard
Kaatsbaan 1
3231XL Brielle
Telefoon: 
0181-416161
Nationale Diner Cadeaukaart Brielle Eetcafe Kont van het Paard

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Turfkade 14
3231 AR Brielle
Telefoon: 
0181-411231
Nationale Diner Cadeaukaart Brielle Chez Andre

Restaurant Nouba

Brielle
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nobelstraat 65
3231 BB Brielle
Telefoon: 
0181411122
Nationale Diner Cadeaukaart Brielle Restaurant Nouba