Eetcafe de Symfonie

Maarssen (UT)
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u in Maarssen gezellig onthaasten bij Eetcafé Symfonie. Eetcafé Symfonie is gelegen aan het mooie Harmonieplein, in het oude dorp van Maarssen. Met uw Dinercadeaubon kunt u bij Eetcafé Symfonie terecht voor bravoure, stijl en klasse. Gecombineerd met de gemoedelijke en informele sfeer maakt dit Eetcafé Symfonie tot een geliefde plek voor zowel jong als oud. Bij ons kunt u bij uitstek even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dat kan bij ons op meerdere manieren! Neem lekker een drankje aan de bar, of geniet van een heerlijke maaltijd van onze kaart. Eetcafé Symfonie staat voor gastvrijheid, gezelligheid en simpele, maar sublieme gerechten. Geregeld organiseren wij ook ‘Special nights’, waarbij u naar hartenlust kunt dansen, u zangkwaliteiten tentoon kan spreiden tijdens het karaoke, of een gokje kunt wagen bij één van onze bingo’s! Als het weer het toelaat kunt u ook heerlijk loungen op ons zonnige terras!

Geniet met uw Dinercheque van onze simpele, maar heerlijke kaart. Smul van de huisgemaakte spareribs, een heerlijke saté, of van de gebakken gamba’s. Ter variatie hebben wij ook de vis van de dag en een wisselend maandgerecht. Als dessert hebben wij huisgemaakt ijs en een verrassing in de vorm van het ‘Dessert van de Chef’. Lekker gevarieerd maar ook wel overzichtelijk simpel. Onze gerechten zetten we natuurlijk wel op sublieme wijze op tafel!

Kom genieten bij ons van een lekker hapje, en neem uw Dinercadeaubon mee. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij de Symfonie!

Contactgegevens:

Eetcafe de Symfonie
Harmonieplein 45
3603 BP Maarssen
Telefoon: 
06-11344855
Nationale Diner Cadeaukaart Maarssen Eetcafe de Symfonie

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Hoopkade 51
3604 DX Maarssen
Telefoon: 
0346283333
Nationale Diner Cadeaukaart Maarssen Restaurant OpBuuren
Adres: 
Amsterdamsestraatweg 751
3555 HH Utrecht
Telefoon: 
030-2230863
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Restaurant Nikos

Delice

Maarssen
A la carte
Adres: 
Kaatsbaan 25
3601 EB Maarssen
Telefoon: 
0346-284534
Nationale Diner Cadeaukaart Maarssen Delice