Eet en Drinklokaal MazzelToff

Den Bosch (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Achter het centraal station van Den Bosch, vlakbij het centrum en het paleis van justitie in de hippe wijk Paleiskwartier, vindt u Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff. Dit gezellige eetcafé is dé ontmoetingsplek voor leraren en studenten, advocaten en rechters, personeel van omliggende bedrijven, winkelend publiek en wijkbewoners. Dinercheque houders zijn ook van harte welkom! Mazzel/Toff is geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 22:00 en op zaterdag vanaf 16:00. Dan kunt u er met uw Dinercheque terecht voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. Uiteraard kunt u er ook een echte authentieke Bossche Bol krijgen.

Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff heeft een gemoedelijke sfeer en een warme inrichting, waardoor u zich er meteen helemaal thuis zult voelen. In de zomer kunt u ook op het fijne terras gaan zitten en in het zonnetje genieten van een heerlijke maaltijd. Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff staat bekend om haar heerlijke saté van varkenshaas. Dit is dus een echte aanrader! Met uw Dinercheque kunt u trouwens nog veel meer bestellen. Op de dinerkaart staan niet alleen verse salades en pasta’s, maar ook bijzondere vlees- en visgerechten. Zo is er bijvoorbeeld kogelbiefstuk, financiera, lamskotelet, slibtong en tonijnfilet. Er is voor iedereen wel wat lekkers te vinden op de kaart! Een goed glas wijn of bier maakt de avond compleet.

Vind u het lastig om te kiezen tussen al dat lekkers? Bestel dan een verrassingsmenu met uw Dinercheque. Dan kiest u tussen vlees of vis en de chef stelt dan een uniek menu met drie gangen voor u samen!

Contactgegevens:

Eet en Drinklokaal MazzelToff
Leeghwaterlaan 59a
5223 BA Den Bosch
Telefoon: 
0736219264
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff

Meer restaurants in de buurt

Chick'n Out

Den Bosch
A la carte and Afhalen
Adres: 
Visstraat 25
5211DM Den Bosch
Telefoon: 
0736990972
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Chick'n Out

Chidoz Den Bosch

Den Bosch
A la carte and Afhalen
Adres: 
VISSTRAAT 51
5211 DM Den Bosch
Telefoon: 
0736908687
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Chidoz Den Bosch

Kings of Wok Den Bosch

's-Hertogenbosch
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsweg 10
5211 TW 's-Hertogenbosch
Telefoon: 
0738795225
Nationale Diner Cadeaukaart 's-Hertogenbosch Kings of Wok Den Bosch