Eekterzicht

Vaassen (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

Bent u in Vaassen op bezoek, of woont u in Vaassen en omstreken. Eetcafé Eekterzicht is zeker een plek die u niet mag missen. Bij ons kunt u aanschuiven voor een heerlijke kop koffie, een lekkere high tea, een smakelijke lunch of een heerlijk verzorgd driegangen diner. Kom een keer langs met uw dinercheque en ervaar wat Vaassen voor u te bieden heeft.

Vaassen klinkt u misschien onbekend en saai in de oren, maar in Vaassen en omstreken is er voor u geen enkele reden tot verveling. Zo ligt er een breed aanbod van dagactiviteiten op een goede afstand. Vaassen bevindt zich op een bijzondere plek met prachtige natuur in de buurt. Zo vindt u Paleis het Loo bij ons als het ware om de hoek.

Bij Eekterzicht kunt u ook prima terecht voor het vieren van al uw feesten en partijen. Wij zorgen ervoor dat u een prachtig feest kunt geven op echt een toplocatie. Bij uw feesten en partijen kunnen wij zorgen voor heerlijke buffetten, een verscheidenheid aan heerlijke hapjes of voortreffelijke ontbijtjes. Wij bieden een luisterend oor wat betreft uw wensen rondom het feest en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw eigen feest.

Naast dat wij prachtige feesten verzorgen kunt u bij ons vooral aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner, neem gerust uw dinercheque mee. Ook heeft eetcafé Eekterzicht een heerlijke warme broodjesservice waar wij zorgen voor heerlijk dagverse broodjes warm bij u op de stoep!

Kom snel een keer langs met uw  dinercheque of dinerbon en geniet van het mooie authentieke Vaassen.

Contactgegevens:

Eekterzicht
Dorpsstraat 64
8171BS Vaassen
Telefoon: 
0578-623992
Nationale Diner Cadeaukaart Vaassen Eekterzicht

Meer restaurants in de buurt

Le Baffon

Apeldoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 198
7321 CL Apeldoorn
Telefoon: 
055-5213141
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Le Baffon
Adres: 
Van Kinsbergenstraat 3
7311 BL Apeldoorn
Telefoon: 
055-5211036
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Don Quichotte a la carte (ZO t/m DO)
Adres: 
Elspeterweg 45
8171 ES Vaassen
Telefoon: 
0578571343
Nationale Diner Cadeaukaart Vaassen De Boskabouter - Vaassen