In den Gloeiende Gerrit

Hoogland (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Omschrijving: 

In Den Gloeiende Gerrit is een huiselijk pannenkoekenhuis in een oude boerderij in Hoogland. Volgens de verhalen dient het pand al honderd jaar als horecagelegenheid. Het werd namelijk lang geleden al gebruikt als café naast de katholieke kerk. Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en staat het al jaren bekend als het beste pannenkoekenhuis in de omgeving. U kunt hier ook met uw Dinercheque van komen genieten.

De ervaren koks bij In Den Gloeiende Gerrit maken zelf hun beslag en pannenkoeken op ouderwetse en ambachtelijke wijze. Zo proeft u met uw Dinercheque echt weer de pannenkoek zoals die volgens de oud-Hollandse traditie zou moeten smaken. Ze hebben een mooie dunne bodem met een heerlijke volle vulling. U kiest eerst welk beslag uw voorkeur heeft, waarbij u de keus heeft uit eierbeslag of meergranenbeslag. Vervolgens kunt u zelf verschillende ingrediënten combineren tot u de perfecte pannenkoek heeft! Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon een pannenkoek met stroop of jam te bestellen. Laat u het liever over aan Gerrit? Bestel dan met uw Dinercheque één van de specialiteiten, zoals de ‘’Volle Hooischuur’’ of de ‘’Gekke Geit’’. Wat er precies op deze pannenkoeken zit, moet u maar even op de website lezen…

In Den Gloeiende Gerrit maakt zoveel mogelijk gebruik van verse en lokale producten. Ook halen ze veel ingrediënten uit hun eigen moestuin én maken ze hun eigen kaas en bier. Dit zijn twee biologische bieren, genaamd ‘’Ons Blond’’ en ‘’Ons Bruin’’. Met uw Dinercheque beleeft u bij Gerrit een gezellig avondje uit.

Contactgegevens:

In den Gloeiende Gerrit
Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Telefoon: 
033-4801221
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland In den Gloeiende Gerrit

Meer restaurants in de buurt

Het Lokaal

Amersfoort
A la carte
Adres: 
Oliemolenhof 90
3812 PB Amersfoort
Telefoon: 
033-7820503
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Het Lokaal

Asian Delight

Hoogland
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Zevenhuizerstraat 126B
3828 BH Hoogland
Telefoon: 
0334808022
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland Asian Delight

The Blueberry Amersfoort-Noord

Amersfoort
A la carte and Afhalen
Adres: 
Emiclaerhof 134
3823 ER Amersfoort
Telefoon: 
0337505544
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort The Blueberry Amersfoort-Noord