In den Gloeiende Gerrit

Hoogland (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Pannenkoeken
Omschrijving: 

In Den Gloeiende Gerrit is een huiselijk pannenkoekenhuis in een oude boerderij in Hoogland. Volgens de verhalen dient het pand al honderd jaar als horecagelegenheid. Het werd namelijk lang geleden al gebruikt als café naast de katholieke kerk. Inmiddels draait het pannenkoekenhuis alweer 20 jaar en staat het al jaren bekend als het beste pannenkoekenhuis in de omgeving. U kunt hier ook met uw Dinercheque van komen genieten.

De ervaren koks bij In Den Gloeiende Gerrit maken zelf hun beslag en pannenkoeken op ouderwetse en ambachtelijke wijze. Zo proeft u met uw Dinercheque echt weer de pannenkoek zoals die volgens de oud-Hollandse traditie zou moeten smaken. Ze hebben een mooie dunne bodem met een heerlijke volle vulling. U kiest eerst welk beslag uw voorkeur heeft, waarbij u de keus heeft uit eierbeslag of meergranenbeslag. Vervolgens kunt u zelf verschillende ingrediënten combineren tot u de perfecte pannenkoek heeft! Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon een pannenkoek met stroop of jam te bestellen. Laat u het liever over aan Gerrit? Bestel dan met uw Dinercheque één van de specialiteiten, zoals de ‘’Volle Hooischuur’’ of de ‘’Gekke Geit’’. Wat er precies op deze pannenkoeken zit, moet u maar even op de website lezen…

In Den Gloeiende Gerrit maakt zoveel mogelijk gebruik van verse en lokale producten. Ook halen ze veel ingrediënten uit hun eigen moestuin én maken ze hun eigen kaas en bier. Dit zijn twee biologische bieren, genaamd ‘’Ons Blond’’ en ‘’Ons Bruin’’. Met uw Dinercheque beleeft u bij Gerrit een gezellig avondje uit.

Contactgegevens:

In den Gloeiende Gerrit
Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Telefoon: 
033-4801221
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland In den Gloeiende Gerrit

Meer restaurants in de buurt

Bij Bart

Hoogland
A la carte and Lokaal
Adres: 
Oude Kerklaan 15
3828 GC Hoogland
Telefoon: 
033-7200820
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland Bij Bart
Adres: 
Eemplein 79
3812EA Amersfoort
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Queens City Hotel
Adres: 
Straat van Gibraltar 108
3825XW Amersfoort
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Divine Dishes Catering