Delifrance Alblasserdam

Alblasserdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan het Makado-Center 23 in Alblasserdam vindt u de Délifrance. De Délifrance is misschien wel de meest bekende Franse broodjesleverancier van Nederland en heeft een breed aanbod aan heerlijke verse belegde broodjes. We hebben goed nieuws, want sinds kort kunt u bij deze broodjesspecialist ook terecht met uw dinercheque. Zo kunt u met uw dinercheque niet alleen uit eten bij restaurants, maar kunt u nu ook genieten van een heerlijk Frans ontbijt of een verse smakelijke lunch! U kunt uw lunch of ontbijt natuurlijk gezellig opeten bij de Délifrance of het afhalen en op een locatie naar keuze opeten, zoals op het werk of in het park. Ook kunt u op sommige tijden uw bestelling laten bezorgen, zodat u de deur niet eens uit hoeft om met uw dinercheque te kunnen genieten van al het lekkers dat de Délifrance te bieden heeft.

Op het menu bij Délifrance Alblasserdam staan, hoe kan het ook anders, vele verse croissants met verschillend beleg. Zo kunt u genieten van een croissantje kaas of eentje met boter en jam. Bent u een zoetekauw? Bestel dan met uw dinercheque een croissantje met chocolade, of een chocoladebroodje. Voor de lunch heeft u ruime keuze uit vers afgebakken Franse baguettes met daarop allerhande beleg. Van tonijnsalades tot carpaccio tot ham en kaas, u kunt het zo gek niet verzinnen en ze hebben het op de Corio Center 3.

Zet dus eens een keer uw dinercheque in voor een heerlijke lunch of een goed ontbijt om uw dag lekker te beginnen. Het team van Délifrance hoopt u snel welkom te mogen heten in hun winkel, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw Franse lekkernijen te laten bezorgen! 

Contactgegevens:

Delifrance Alblasserdam
Makado-Center 23
2951EH Alblasserdam
Telefoon: 
0786915493
Nationale Diner Cadeaukaart Alblasserdam Delifrance Alblasserdam

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dam 24
2952AB Alblasserdam
Telefoon: 
0786914711
Nationale Diner Cadeaukaart Alblasserdam Het wapen van Alblasserdam

Eterij en Tapperij t Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 125
3342BC Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 
0786814899
Nationale Diner Cadeaukaart Hendrik-Ido-Ambacht Eterij en Tapperij t Ambacht

Bella Milano

Hendrik-Ido-Ambacht
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Kerkstraat 7
3341 LC Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 
0786819994
Nationale Diner Cadeaukaart Hendrik-Ido-Ambacht Bella Milano