De Waterreus

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
Strandtent
Omschrijving: 

De Waterreus is door het hele jaar heen dé plek in Scheveningen waar u terecht kunt voor een lekker hapje en drankje. Ze accepteren er ook uw Dinercheque! In de omgeving zijn natuurlijk veel leuke restaurants te vinden, maar zeker de Waterreus is een bezoekje waard met haar goede sfeer, mooie interieur en heerlijke eten. Ze zijn zelfs in 2016 bekroond tot het Beste Strandpaviljoen van Nederland! Kom dus langs als u weer eens in Scheveningen bent en neem gerust uw Dinercheque mee.

De Waterreus is dagelijks geopend van 9:00 tot 1:00. U kunt er dus eigenlijk wanneer u wil terecht voor ontbijt, lunch, borrel, diner of gewoon een kopje koffie. Tijdens de lunch heeft u ruim de keus uit diverse belegde broodjes, pannenkoeken, warme gerechten en salades. Ook in de avond is het goed toeven bij De Waterreus. Dan kunt u de Dinercheque besteden aan een uitgebreid diner. Het restaurant is vernoemd naar de legende van de waterreus, die enorme hoeveelheden vis dreef in de netten van zijn geliefde. Het zal u dus niet verassen dat u heerlijke visgerechten kunt krijgen bij restaurant De Waterreus. Ze hebben onder andere lekkerbek, scholfilet, mosselen en klassiek bereide kreeft met mousseline, peultjes en Hollandaisesaus.

Als u een echte visliefhebber bent, is uw Dinercheque goed besteed bij strandrestaurant De Waterreus. Dat neemt niet weg dat u er ook heerlijke vleesspecialiteiten kunt bestellen zoals kipsaté, biefstuk, eendenborstfilet en Berkshire varkensprocureur filet. Zo geniet iedereen aan tafel van een perfect diner!

Contactgegevens:

De Waterreus
Strandweg 3A
2586 JK Scheveningen
Telefoon: 
070-3586909
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen De Waterreus

Meer restaurants in de buurt

Papan

Den Haag
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Vissershavenweg 55a
2583DL Den Haag
Telefoon: 
0707858238
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Papan

Restaurant Di Sopra

Den Haag
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Schokkerweg 37
2583 BH Den Haag
Telefoon: 
070-3060966
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Di Sopra

Strandrestaurant Atlantis

Scheveningen
A la carte and Strandtent
Adres: 
Strand Noord 52
2586 ZZ Scheveningen
Telefoon: 
0702195072
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Strandrestaurant Atlantis