De Vijfer

Amstelveen (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Zoekt u een leuke plek in Amstelveen om uw Dinercheque te besteden? Denk dan eens aan het gezellige eetcafé De Vijfer aan de Amsterdamseweg. Dit is familiebedrijfje waar u op ongedwongen wijze kunt genieten van een hapje en een drankje. Zodra u het café binnenstapt, zult u zich meteen op uw gemak voelen! Het uitgangspunt van Eetcafé De Vijfer is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om lekker te eten voor een normale prijs. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw Dinercheque betalen.

Laat u verwennen door het vriendelijk personeel van eetcafé De Vijfer. Hier draait namelijk alles om klantvriendelijkheid. Met uw Dinercheque kunt u iets kiezen van het a la carte menu, waar de echte traditionele eetcafégerechten op te vinden zijn. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld gegratineerde champignons en de soep van de dag bestellen. De hoofdgerechten zullen de vleesliefhebber ook zeker gelukkig maken. De Vijfer serveert onder andere biefstuk, ossenhaassaté en schnitzel. Ook is er altijd een daghap van €7,50 én een wisselende Salade Du Chef. Dat is perfect voor een lichte zomerse maaltijd op het terras! Het chocoladetaartje als dessert maakt uw gezellige avondje uit compleet. Na het eten kunt u gewoon afrekenen met uw Dinercheque.

Eetcafé de Vijver is in de namiddag ook geopend voor een gezellig borrel met uw vrienden of partner. Ze hebben namelijk ook een fijne bierkaart met een ruim assortiment van bieren uit zowel de fles uit de tap. Het aanbod wordt regelmatig gewijzigd naar smaak en seizoen. Proost!

Contactgegevens:

De Vijfer
Amsterdamseweg 159,
1182GT Amstelveen
Telefoon: 
0206451126
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen De Vijfer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Westwijkplein 5
1187LS Amstelveen
Telefoon: 
0208540302
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Sushi Time Amstelveen-Westwijk (Niet voor bezorgen)

Red Chilli Amstelveen

Amstelveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Amsterdamseweg 448
1181BW Amstelveen
Telefoon: 
0203629162
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Red Chilli Amstelveen
Adres: 
Dorpsstraat 72
1182 JG Amstelveen
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Pizzeria Grillroom Bor