In de Vergulde Lampet

Dordrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kom met uw Dinercheque genieten In de Vergulde Lampet. In de Vergulde Lampet is een gezellige lunchzaak in hartje Dordrecht. Deze lunchzaak ligt aan de Statenplaats en heeft een prachtig terras, waar het in de zomer heerlijk toeven is. De prachtige grote Kastanjeboom zorgt op warme dagen voor heerlijke schaduw over delen van het terras. Op koude dagen kunt u binnen heerlijk genieten in het sfeervolle en warme decor.

U kunt bij In de Vergulde Lampet genieten van alle verschillende facetten van de lunch; kom bij ons langs voor enkel een bakje koffie met gebak, een lekkere borrel of kies van onze uitgebreide kaart. Wij serveren onder andere heerlijke broodjes, pannenkoekjes, salades, tosti’s en warme lunchgerechten. Ook bieden wij een steeds wisselend broodje van de maand, waar onze attente medewerkers u graag meer over vertellen. Onze gerechten laten zich nog het best omschrijven als bourgondische versies van Nederlandse en internationale klassiekers. In onze keuken werken wij enkel met verse producten van goede kwaliteit. Wij zijn altijd bereid onze gerechten aan te passen bij een speciaal dieet of een allergie.

U kunt bij ons terecht elke dinsdag t/m zaterdag. De laatste zondag van de maand is het in Dordrecht koopzondag en ook dan zijn wij geopend. Denk aan zeker aan ons voor uw feestje. U kunt bij ons een complete bastognetaart bestellen, gemaakt door de beste banketbakker van Dordrecht!

Woont u of bent u eens in Dordrecht? Behoefte aan een heerlijke lunch op een gezellige plek? Gebruik uw Dinercheque om bourgondisch te genieten bij In de Vergulde Lampet. Wij zien u snel!

Contactgegevens:

In de Vergulde Lampet
Statenplaats 1
3311XV Dordrecht
Telefoon: 
078-6147737
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht In de Vergulde Lampet

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstraat 256
3311ET Dordrecht
Telefoon: 
0788438001
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant

Eetcafe Babylon

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 293
3311 EP Dordrecht
Telefoon: 
0786145111
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Eetcafe Babylon
Adres: 
Achterom 14a
3311 KC Dordrecht
Telefoon: 
0782020200
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Bakker Bart Dordrecht