De Kleine Waarheid

Alkmaar (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Hollands and Vlees
Omschrijving: 

Het gezellige Grand Café De Kleine Waarheid staat aan de Lombardsteeg in Alkmaar. In dit Grand Café hangt en ongedwongen en huiselijke sfeer waarin u optimaal van de gerechten kunt genieten met uw dinercheque! Het café heeft een ouderwetse inrichting waarin veel gewerkt is met steen en donkere kleuren, deze combinatie zorgt voor een warme en knusse sfeer. Met uw dinercheque kunt u hier komen genieten van een lunch, proeverij, borrel of diner. Dat kunt u ook doen met wie u wilt, want zowel kinderen als volwassenen zijn welkom! Heeft u iets te vieren? Dan kan dit ook uitstekend bij De Kleine Waarheid! Er staat namelijk een geweldig team voor u klaar die samen met uw ervoor zal zorgen dat u een uitstekend bezoek krijgt.

In de keuken worden heel veel verschillende soorten gerechten bereid. Voorheen is het familiebedrijf een horecavleesleverancier geweest, hierdoor heeft De Kleine Waarheid jarenlange ervaring met vlees en dat zult u dan ook zeker terug proeven! Voor uw dinercheque kunt u natuurlijk ook andere gerechten verwachten. Zo hebben de koks namelijk een passie voor vergeten Hollandse gerechten en groenten. U kunt ook verwachten dat deze gerechten van een goede kwaliteit zijn, want de koks steken veel liefde en tijd in deze gerechten, zodat ze u heerlijk smaken.

U kunt met uw dinercheque elke dag langskomen vanaf 11:00 uur. De keuken is geopend tot 22:00 uur. Zij hopen u snel eens te zien om er een geweldig bezoek van te maken, dus tot snel!

Contactgegevens:

De Kleine Waarheid
Lombardsteeg 7
1811 LA Alkmaar
Telefoon: 
0725124724
Nationale Diner Cadeaukaart Alkmaar De Kleine Waarheid

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kennemerstraatweg 97
1851BB Heiloo
Telefoon: 
072-2100181
Nationale Diner Cadeaukaart Heiloo Restaurant Herberg Jan
Adres: 
Mient 22
1811NC Alkmaar
Telefoon: 
0725823307
Nationale Diner Cadeaukaart Alkmaar Meat & Co Alkmaar

Til38

Alkmaar
Adres: 
Houttil 38
1811JN Alkmaar
Telefoon: 
0725123306
Nationale Diner Cadeaukaart Alkmaar Til38