De Gulle Buurman Vroomshoop

Vroomshoop (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Buffet
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque is het nu mogelijk om te komen genieten bij De Gulle Goedzak. Combineer een dagje wandelen of fietsen in de prachtige natuur van Overijssel met een bezoekje aan ons restaurant. Kom dan bij ons tot rust met de lekkerste gerechten van de professionele keuken in onze sfeervolle en trendy inrichting.

Onze koks gaan voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om van uw bezoek bij ons een onvergetelijk bezoek te maken. Wij zullen u vanaf binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten leggen. Neem bij ons plaats en kijk op onze prachtige en zorgvuldige menukaart. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Kies een van de gerechten en laat u verrassen! Wij zorgen er voor dat elk gerecht dat bij u op tafel komt bereid is met de meest heerlijke producten. In ons restaurant hebben we geen ingewikkelde gerechten, maar bieden wij precies waar u aan toe bent! Denk hierbij aan heerlijke broodjes, snacks of een lekker diner. Ons personeel kunt u gerust om hulp vragen. Kom langs met uw Dinercheque en laat u verrassen door onze heerlijke opties. In de warme zomermaanden kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras en geniet dan van uw heerlijke maaltijd en drankje in de frisse buitenlucht. Ons oplettende en attente personeel doet er alles aan om uw avond bij de Gulle Goedzak tot een perfect avondje te maken.

Een restaurant met attente bediening, heerlijk eten, heerlijk drinken en ook nog eens gelegen op een mooie plek, waarom zou u niet komen? Uw Dinercheque kunt u ook bij ons besteden.

Contactgegevens:

De Gulle Buurman Vroomshoop
Hammerstraat 2
7681DC Vroomshoop
Telefoon: 
0546-841166
Nationale Diner Cadeaukaart Vroomshoop De Gulle Buurman Vroomshoop

Meer restaurants in de buurt

De Gloepe

Diffelen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rheezerweg 84A
7795 DA Diffelen
Telefoon: 
0523251231
Nationale Diner Cadeaukaart Diffelen De Gloepe
Adres: 
Hexelseweg 84
7645AM Hoge Hexel
Telefoon: 
0546706868
Nationale Diner Cadeaukaart Hoge Hexel Restaurant De Tolplas

Restaurant Zalencentrum de Beuk

Den Ham
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 7
7683BG Den Ham
Telefoon: 
0546671602
Nationale Diner Cadeaukaart Den Ham Restaurant Zalencentrum de Beuk