De Gulle Buurman Vroomshoop

Vroomshoop (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Buffet
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque is het nu mogelijk om te komen genieten bij De Gulle Goedzak. Combineer een dagje wandelen of fietsen in de prachtige natuur van Overijssel met een bezoekje aan ons restaurant. Kom dan bij ons tot rust met de lekkerste gerechten van de professionele keuken in onze sfeervolle en trendy inrichting.

Onze koks gaan voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om van uw bezoek bij ons een onvergetelijk bezoek te maken. Wij zullen u vanaf binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten leggen. Neem bij ons plaats en kijk op onze prachtige en zorgvuldige menukaart. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Kies een van de gerechten en laat u verrassen! Wij zorgen er voor dat elk gerecht dat bij u op tafel komt bereid is met de meest heerlijke producten. In ons restaurant hebben we geen ingewikkelde gerechten, maar bieden wij precies waar u aan toe bent! Denk hierbij aan heerlijke broodjes, snacks of een lekker diner. Ons personeel kunt u gerust om hulp vragen. Kom langs met uw Dinercheque en laat u verrassen door onze heerlijke opties. In de warme zomermaanden kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras en geniet dan van uw heerlijke maaltijd en drankje in de frisse buitenlucht. Ons oplettende en attente personeel doet er alles aan om uw avond bij de Gulle Goedzak tot een perfect avondje te maken.

Een restaurant met attente bediening, heerlijk eten, heerlijk drinken en ook nog eens gelegen op een mooie plek, waarom zou u niet komen? Uw Dinercheque kunt u ook bij ons besteden.

Contactgegevens:

De Gulle Buurman Vroomshoop
Hammerstraat 2
7681DC Vroomshoop
Telefoon: 
0546-841166
Nationale Diner Cadeaukaart Vroomshoop De Gulle Buurman Vroomshoop

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Valkenlaan
7693VD Sibculo
Telefoon: 
0640103976
Nationale Diner Cadeaukaart Sibculo Paviljoen De Vlegge

Brasserie Theodoor

Sibculo
A la carte and Strandtent
Adres: 
Valkenlaan 1A
7693VD Sibculo
Telefoon: 
0523859071
Nationale Diner Cadeaukaart Sibculo Brasserie Theodoor
Adres: 
Valkenlaan 1A
7693VD Sibculo
Telefoon: 
0523859864
Nationale Diner Cadeaukaart Sibculo Beach Club Sibculo