Wanneer u in Eindhoven over het Wilhelminaplein loopt, is er één pand dat direct de aandacht trekt, en dat is het etablissement van Proeflokaal – Eetkamer de Gaper, dat al sinds 2001 aan het plein gevestigd is. De gemoedelijke sfeer van de bruine bar binnen, de sfeervolle wijnrekken naast de tafels, en de vrolijke glimlach van eigenaars Sjoerd Bannier en Jan Joost de Jong laten weinig keus dan binnen te lopen bij De Gaper! Sinds 2001 zijn deze heren er in geslaagd om een grote kring van tevreden vaste klanten op te bouwen, maar ze worden altijd blij van nieuwe gezichten. U kunt nu dan ook met uw dinercheque de gastvrijheid bij Proeflokaal – Eetkamer de gaper zelf gaan ervaren. Volgens Misset Café top 100 is dit dé plek voor een goed Brabants bier of ander glas lekkers.
Met uw dinercheque kunt u naast het drinken van een lekker koud getapt biertje op het terras ook genieten van de overheerlijke gerechten van Chef Frank van der Linden in het Restaurantgedeelte van De Gaper, ook wel de Eetkamer genoemd. Tweewekelijks wisselt de kaart, zodat u altijd kunt genieten van de beste gerechten van dat specifieke seizoen. Enkele specialiteiten staan langer op de kaart. Zo kunt u altijd genieten van een ribstuk van het Fleckvieh rund.
Bent u op zoek naar een Café – Restaurant waar gastvrijheid, Brabantse gezelligheid en lekker eten hoog in het Vaandel staan? En dat alles met uitzicht op een van de mooiste historische pleinen van Eindhoven? Kom dan snel met uw dinercheque langs bij Proeflokaal – Eetkamer de Gaper met uw dinercheque.