De Eetkamer Hoensbroek

Hoensbroek (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant De Eetkamer Hoensbroek is een gezellige eetgelegenheid, waar u nu ook terecht kunt met uw Dinercheque. Ze openden in 2007 haar deuren en staan sindsdien bekend om het heerlijke eten, schappelijke prijzen en gastvrije bediening. Bijzonder is ook dat ze er met veel plezier samen werken met werknemers met een verstandelijke beperking. De Eetkamer Hoensbroek is geopend van dinsdag tot en met zondag voor ontbijt, lunch en diner. U bent er van harte welkom en uw Dinercheque is dat ook!

De Eetkamer Hoensbroek beschikt niet alleen over een gezellig restaurant, maar ook over een ruim terras. Bestel een mooi glas wijn, verfrissend biertje of exotische cocktail en geniet! De uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Zo hebben ze heel veel lekkere belegde broodjes zoals roombrie met balsamicodressing, huisgemaakte zalmtartaar met cocktailsaus en brood met twee runderkroketten. Een lekker soepje of een frisse maaltijdsalade kan natuurlijk ook! Het is ook mogelijk om de Dinercheque te besteden aan een uitgebreid diner. Voor slechts €24,50 krijgt u al een viergangenmenu met salade, soep, een vis- of vleesgerecht en een grand dessert. U kunt natuurlijk ook gewoon a la carte bestellen. Wat dacht u van spareribs, biefstuk, schnitzel, kabeljauwfilet of een groentestrudel? Daarnaast hebben ze ook nog een aantal heerlijke verse pasta’s.

De Eetkamer Hoensbroek is ook een zeer geschikte plek om te gaan eten met uw kinderen. Neem ook dan uw Dinercheque mee. Op de uitgebreide kinderkaart vindt u poffertjes, kroket met friet, kipschnitzel en nog veel meer. Geniet van een gezellig avondje uit met uw gezin!

Contactgegevens:

De Eetkamer Hoensbroek
Nieuwstraat 5
6431KP Hoensbroek
Telefoon: 
0455212163
Nationale Diner Cadeaukaart Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek

Meer restaurants in de buurt

Canadian Corner

Brunssum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Akerstraat 7A
6445 CL Brunssum
Telefoon: 
045-5255454
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Canadian Corner

Steakhouse Leon

Amstenrade
A la carte
Adres: 
Hoofdstraat 109
6436 CD Amstenrade
Telefoon: 
046-4422752
Nationale Diner Cadeaukaart Amstenrade Steakhouse Leon

Balkan Restaurant Macedonie

Brunssum
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Lindeplein 15
6444 AT Brunssum
Telefoon: 
045-3690516
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Balkan Restaurant Macedonie