City Hotel Stadskanaal

Stadskanaal (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het Groningse Stadskanaal, vlakbij de grens met Duitsland, kunt het Best Western Stadskanaal vinden. In het Hotel zit het restaurant Spitzen. Het restaurant is vernoemd naar de beroemde schrijver van proza en poëzie, Gerhard Spitzen. De chef-kok en zijn team maken met dezelfde creativiteit en liefde als Spitzen hun menu. U kunt hier heerlijk dineren en dat zelfs met een cadeau kaart betalen. Probeer bijvoorbeeld de dinercheque van DinerCadeau.

Op het menu van het restaurant staan zowel moderne als klassieke specialiteiten. Het zal u niets verbazen dat de naam Spitzen niet alleen is gekozen vanwege de schrijver maar ook omdat het woord in het Duits ‘hoogtepunt’ betekent. Het team van Spitzen heeft dan ook als doel dat het elke gast ‘Spitzen’ levert. Zowel op culinair gebied als op het gebied van gastvrijheid. Bij Spitzen wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen. Voor hen is er een speciaal menu opgesteld. Want ook de kinderen verdienen ‘Spitzen’.

U kunt alleen in het restaurant dineren als u een groepsreservering heeft of een partij arrangement heeft aangevraagd. Als u spontaan langs wilt komen is dat ook geen probleem, naast het restaurant zit het Grandcafé ’T Raadhuys. Bij het grandcafé werken ze met dezelfde bezetting als Spitzen, de kwaliteit van het eten is van dezelfde ‘Spitzen’. Het is ten zeerste aan te raden om langs te komen voor het bijzondere buitenterras van het grandcafé. Vooral als het zonnetje hoog aan de hemel staat is het hier goed te vertoeven.

Laat u verwennen door het uitmuntende personeel van Spitzen. Weet ook dat u kunt betalen met de dinercheque van DinerCadeau. Of geef het restaurant cadeau.

Contactgegevens:

City Hotel Stadskanaal
Raadhuisplein 30
9501 SZ Stadskanaal
Telefoon: 
0599650699
Nationale Diner Cadeaukaart Stadskanaal City Hotel Stadskanaal

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Raadhuisplein 30
9501 SZ Stadskanaal
Telefoon: 
0599650699
Nationale Diner Cadeaukaart Stadskanaal Grand Cafe 't Raadhuys
Adres: 
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Telefoon: 
0599618892
Nationale Diner Cadeaukaart Drouwenermond De Gulle Boergondier

Grand Café Stelvio

Stadskanaal
A la carte and Afhalen
Adres: 
Eurostate 9
9501 DC Stadskanaal
Telefoon: 
0599215522
Nationale Diner Cadeaukaart Stadskanaal Grand Café Stelvio