Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Roosendaal (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, All you can eat, Aziatisch and Chinees
Omschrijving: 

Aan de Brugstraat in het gezellige Roosendaal vindt u Chinees-Indisch restaurant Azië, een heerlijk wok restaurant in de binnenstad. Door de centrale ligging in de binnenstad en de goede kwaliteit van de gerechten is dit het restaurant waar de mensen uit Roosendaal en omgeving naartoe komen voor een lekkere wok schotel of andere Oriëntaalse specialiteit. U kunt bij Chinees-Indisch restaurant Azië het gehele jaar door met uw dinercheque terecht voor de beste Aziatische wok gerechten en Mongoolse grilgerechten. Het restaurant is echt een begrip in de omgeving, omdat u er onbeperkt kunt wokken voor een vaste lage prijs, en het daarbij ook nog eens erg lekker smaakt!

Het leuke aan wokken en grillen is dat u zelf betrokken bent bij de bereiding van uw eten. U kunt met uw dinercheque namelijk uw eigen favoriete gerecht samenstellen door de ingrediënten voor uw wok schotel zelf te selecteren uit een selectie van dagverse groenten en vleessoorten. De mogelijkheden zijn hierbij erg ruim. Naast wokken en grillen kunt u ook een van de lekker Oriëntaalse specialiteiten van het á la carte menu uitproberen.

U kunt natuurlijk al dit lekkers uitproberen in het restaurant zelf, maar het is ook mogelijk om af te halen bij Chinees-Indisch restaurant Azië. Zo kunt u uw maaltijd lekker thuis opeten, minstens net zo lekker! Wilt u zelf komen genieten van deze heerlijke wok schotels en Oriëntaalse specialiteiten? Breng dan een bezoek aan Chinees-Indisch restaurant Azië. Uw dinercheque is minstens net zo welkom als u zelf, dus neem deze vooral mee bij uw bezoek aan het restaurant!

Contactgegevens:

Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok
Brugstraat 12
4701 LE Roosendaal
Telefoon: 
0165537237
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Meer restaurants in de buurt

Grieks Restaurant Olympia Roosendaal

Roosendaal
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Raadhuisstraat 55
4701 PM Roosendaal
Telefoon: 
0165558584
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Grieks Restaurant Olympia Roosendaal
Adres: 
Nieuwe Markt 33
4701 AB Roosendaal
Telefoon: 
0165397894
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Bakker Bart Roosendaal

Azie Wok

Roosendaal
A la carte and Afhalen
Adres: 
Brugstraat 12
4701 LE Roosendaal
Telefoon: 
0165537237
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Azie Wok