Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Roosendaal (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, All you can eat, Aziatisch and Chinees
Omschrijving: 

Aan de Brugstraat in het gezellige Roosendaal vindt u Chinees-Indisch restaurant Azië, een heerlijk wok restaurant in de binnenstad. Door de centrale ligging in de binnenstad en de goede kwaliteit van de gerechten is dit het restaurant waar de mensen uit Roosendaal en omgeving naartoe komen voor een lekkere wok schotel of andere Oriëntaalse specialiteit. U kunt bij Chinees-Indisch restaurant Azië het gehele jaar door met uw dinercheque terecht voor de beste Aziatische wok gerechten en Mongoolse grilgerechten. Het restaurant is echt een begrip in de omgeving, omdat u er onbeperkt kunt wokken voor een vaste lage prijs, en het daarbij ook nog eens erg lekker smaakt!

Het leuke aan wokken en grillen is dat u zelf betrokken bent bij de bereiding van uw eten. U kunt met uw dinercheque namelijk uw eigen favoriete gerecht samenstellen door de ingrediënten voor uw wok schotel zelf te selecteren uit een selectie van dagverse groenten en vleessoorten. De mogelijkheden zijn hierbij erg ruim. Naast wokken en grillen kunt u ook een van de lekker Oriëntaalse specialiteiten van het á la carte menu uitproberen.

U kunt natuurlijk al dit lekkers uitproberen in het restaurant zelf, maar het is ook mogelijk om af te halen bij Chinees-Indisch restaurant Azië. Zo kunt u uw maaltijd lekker thuis opeten, minstens net zo lekker! Wilt u zelf komen genieten van deze heerlijke wok schotels en Oriëntaalse specialiteiten? Breng dan een bezoek aan Chinees-Indisch restaurant Azië. Uw dinercheque is minstens net zo welkom als u zelf, dus neem deze vooral mee bij uw bezoek aan het restaurant!

Contactgegevens:

Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok
Brugstraat 12
4701 LE Roosendaal
Telefoon: 
0165537237
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Meer restaurants in de buurt

Amigos (Roosendaal)

Roosendaal
All you can eat, Mexicaans, Steakhouse, Vis and Vlees
Adres: 
Kade 6
4703 GG Roosendaal
Telefoon: 
0616-012900
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Amigos (Roosendaal)

Gastel Sfeer

Oud Gastel
A la carte
Adres: 
Gastelsedijk Zuid 8
4751 VE Oud Gastel
Telefoon: 
0165512266
Nationale Diner Cadeaukaart Oud Gastel Gastel Sfeer

De Cockpit

Bosschenhoofd
A la carte
Adres: 
Pastoor van Breugelstraat 93A
4744RC Bosschenhoofd
Telefoon: 
0165313129
Nationale Diner Cadeaukaart Bosschenhoofd De Cockpit