ChefPlaza / VanChefs

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wilt u graag een diner organiseren bij u thuis of op een locatie naar keuze, maar maakt u zich zorgen over de organisatie en zou u liever zelf ook helemaal in alle rust kunnen genieten van het diner met vrienden, familie of collega’s? Dat kan nu met uw dinercheque en wel bij ChefPlaza in Rotterdam. ChefPlaza is een bijzonder concept waarbij de verzorging van het diner u geheel uit handen wordt genomen. Uiteraard kunt u zelf tot in detail bepalen hoe u wenst dat het diner er uit komt te zien en verloopt, maar op de avond zelf kunt u in alle rust genieten van smaakvolle gerechten bereid door topchefs in uw eigen keuken.

De kernwaarden van ChefPLaza zijn ontzorgen, persoonlijkheid en kwaliteit. De chef doet voor u de boodschappen, verzorgt de tafel, kookt en serveert het eten en neemt aan het einde van de avond ook gewoon de afwas weer mee naar huis. Zo wordt het geven van een diner wel héél leuk en makkelijk. Een unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque dus. Op de website van ChefPlaza kunt u inspiratie op doen en kijken wat voor verschillende diners de zorgvuldig geselecteerde chefs voor u hebben samengesteld. Uiteraard kunnen alle diners zo worden aangepast dat ze voor 100% aan uw wensen voldoen.

Wilt u uw dinercheque graag inzetten voor een bijzonder en memorabel diner dat door u is georganiseerd maar waarbij u wel zelf kunt genieten alsof u zelf ook een gast bent? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ChefPlaza en laat deze wens uitkomen met uw dinercheque!

Contactgegevens:

ChefPlaza / VanChefs
Marconistraat 16
3029AK Rotterdam
Telefoon: 
0103000360
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam ChefPlaza / VanChefs

Meer restaurants in de buurt

Sabor Sabor

Rotterdam
Afhalen
Adres: 
Adrien Milderstraat 11A
3022 NG Rotterdam
Telefoon: 
0634848336
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Sabor Sabor
Adres: 
Schiemond 8
3029NP Rotterdam
Telefoon: 
0653390348
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Barbacoia
Adres: 
Schiemond 8
3029NP Rotterdam
Telefoon: 
0653390348
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Chefs Label