Casa Pino

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Woont of werkt u in de Rivierenbuurt in Amsterdam? Kom dan eens eten bij het gezellige Italiaanse restaurant Casa Pino. Dit is namelijk één van de vele toprestaurants waar u de Dinercheque kunt besteden. Als u van verse pasta’s en pizza’s houdt, bent u bij Casa Pino aan het juiste adres. Bovendien biedt dit restaurant u een soort van mix tussen de Italiaanse en Turkse keuken. Dit zorgt er voor dat iedereen zich thuis kan voelen! Ook u en uw Dinercheque zijn van harte welkom.

Casa Pino is zeven dagen per week geopend en ontvangt u graag voor een uitgebreid diner. Het is overigens ook mogelijk om de lekkernijen af te halen. Dan kunt u genieten van een Italiaanse maaltijd in het comfort van uw eigen huiskamer. U kunt onder andere de Dinercheque besteden aan een heerlijke steenovenpizza. Het pizzadeeg wordt dagelijks vers bereid, waardoor uw pizza lekker luchtig en knapperig wordt. Wat dacht u van een Pizza Hawaii, Pizza Quattro Stagioni, Pizza Vegetariana of een goed gevulde Calzone pizza? Als u meer zin heeft in pasta of risotto bent u ook aan het goede adres bij Casa Pino. Ze staan bekend om hun verrukkelijke huisgemaakte lasagnes! Vergeet niet om één van de heerlijke desserts te bestellen. Wilt u liever tiramisu of baklava? Bij Casa Pino kunt u echt weer eens uitgebreid dineren. Betalen doet u met de Dinercheque!

Zoals u al eerder kon lezen, staat Casa Pino ook bekend om haar Turkse specialiteiten. De echte vleesliefhebber kan een royale grillschotel met shoarma of kebab bestellen. Zo kan iedereen genieten van een voortreffelijke maaltijd!

Contactgegevens:

Casa Pino
Rijnstraat 17
1078PV Amsterdam
Telefoon: 
0206752323
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Casa Pino

Meer restaurants in de buurt

Eetcafé 100% Zuidoost

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Bijlmerplein 367B
1102DK Amsterdam
Telefoon: 
0206912593
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Eetcafé 100% Zuidoost

Pind Punjabi

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Van Woustraat 240
1073 NC Amsterdam
Telefoon: 
0203583086
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Pind Punjabi

Tulsi Indian Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Van Woustraat 212
1073 NA Amsterdam
Telefoon: 
0203316403
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Tulsi Indian Restaurant