Cantina Mexicana (Alleen fysieke diner cadeaukaarten worden geaccepteerd, geen E-vouchers)

Groningen (GR)
Soort keuken: 
Mexicaans
Omschrijving: 

Romige quacamole, crispy tortillachips, pittige chorizo, smeuïge kaas, verkoelende zure room; kenmerkende ingrediënten van de zonnige Mexicaanse keuken, die het restaurant Cantina Mexicana definieert. In een decor van gekke oude objecten, met tafels op allerlei niveaus, verborgen eetzalen, driehoog-achter en een prachtig stads dakterras waant u zich op vakantie. In elk nisje, hoekje en op iedere etage is een andere sfeer gecreëerd. Het is onmogelijk om in tekst het gevoel weer te geven dat dit unieke restaurant oproept. Uw enige optie is om met uw Dinercheque gewoon een keer langs te gaan.

Bij Cantina Mexicana hebben wij voor de gasten twee opties. U kunt met uw hele gezelschap één van onze menu’s bestellen. Wij serveren dan de gerechten zoals omschreven op het midden van de tafel. Iedereen heeft een leeg bord en kan dan zelf van alles opscheppen. Hierbij worden friet, salade, rijdt en bonen geserveerd, die u kosteloos kunt bijbestellen. Wanneer u liever per persoon een gerecht kiest, kunt u een keuze maken uit de bijgevoegde Preferido de Cantina, oftewel; de favorietenkaart. Voor de kinderen is een bezoek aan Cantina Mexicana per definitie één groot feest. Was er eerst nog een kleine “casa” in de hoek van de zaak, nu hebben we voor de kinderen een eigen ruimte gemaakt. Hier worden de leukste kinderfilms vertoond en is er een oneindige voorraad speelgoed, waardoor er voor elk kind iets te beleven valt.

Kom ervaren hoe het voelt om een heerlijke cocktail te drinken aan de bar of om van een tapas te genieten in onze prachtige kruidentuin; hoe heerlijk het ruikt wanneer een weer een sissend pannetje ‘fajitas’ langs komt. Wij staat te popelen om u echt te verwennen. Neem vooral ook uw Dinercheque mee!

Contactgegevens:

Cantina Mexicana (Alleen fysieke diner cadeaukaarten worden geaccepteerd, geen E-vouchers)
Vismarkt 50
9711 KV Groningen
Telefoon: 
050-3120131
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Cantina Mexicana (Alleen fysieke diner cadeaukaarten worden geaccepteerd, geen E-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Capricio

Groningen
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Akerkhof 6
9711 JB Groningen
Telefoon: 
0503130432
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Capricio

Tapasco

Groningen
A la carte
Adres: 
Haddingedwarsstraat 3
9711 KA Groningen
Telefoon: 
050-3111300
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Tapasco

Xia-Fusion

Groningen
A la carte, Afhalen and Midden Oosten
Adres: 
Stoeldraaierstraat 52
9712 BX Groningen
Telefoon: 
0502309378
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Xia-Fusion