Cafe Restaurant Candia

Coevorden (DR)
Soort keuken: 
Afhalen, Eetcafé and Hollands
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Coevorden? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u! Aan de markt in coevorden is al 25 jaar Café Restaurant Candia gevestigd. Het eetcafé zit er nu al zo lang dat het een begrip is geworden in Coevoerden en omgeving. U bent in het eetcafé van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van een stevige lunch of een lekker diner! Wilt u alleen iets drinken met een borrelhapje erbij? Of heeft u zin in koffie en taart? Wees welkom! Alleen, met vrienden of met de hele familie.

Langs Coevorden lopen vele mooie fiets- en wandelroutes, waaronder het bekende Pieterpad. Dit maakt eetcafé Candia de perfecte plek om een tussenstop te maken om weer even op krachten te komen. Wanneer Coevorden uw eindpunt is, kunt u na een lange dag in de natuur weer even helemaal bijkomen!

Alle gerechten die bij eetcafé Candia worden geserveerd zijn gebaseerd op de Nederlandse keuken. Zo staan er veel in Nederland klassieke eetcafé gerechten op de kaart, die door de kok met veel zorg en liefde zijn bereid. Kies voor een lekkere saté van de Haas, of een schnitzel op boerenwijze, met champignons, ui, paprika en bacon. Als nagerecht zijn verschillende soorten ijs verkrijgbaar of een wafel met warme kersen, ijs en slagroom (hoewel dat stiekem misschien meer een Belgische specialiteit is dan een Hollandse!). Ga het vooral zelf beleven en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Cafe Restaurant Candia
Markt 20
7741 JM Coevorden
Telefoon: 
0524-518034
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden Cafe Restaurant Candia

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kasteel Coevorden

Coevorden
A la carte and Kasteel
Adres: 
Kasteel 29
7741 GC Coevorden
Telefoon: 
0524522009
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden Restaurant Kasteel Coevorden
Adres: 
Kasteel 29
7741 GC Coevorden
Telefoon: 
0524522009
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden H Design Hotel Kasteel Coevorden
Adres: 
Friesestraat 14
7741 GV Coevorden
Telefoon: 
0524523640
Nationale Diner Cadeaukaart Coevorden Bakker Bart Coevorden