Cafe Burrito

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Laat u verrassen door in Amsterdam in de Clerqstraat bij Mexicaans restaurant Burrito binnen te lopen. Deze straat bevindt zich net buiten het toeristische centrum van Amsterdam dus het is de ideale plek om even bij te komen. Daarnaast zult u denken dat u niet meer in Nederland bent maar in Midden-Amerika en het eten is er ook naar. Met uw Dinercheque kunt u hier een authentieke Mexicaanse maaltijd eten zoals Mexicaanse enchilada’s, de bekende taco’s of een rijk gevulde burrito! Wellicht komt u bij ons om de lekkerste margarita van Amsterdam proberen. Keuze genoeg!

De exotische gerechten die u zult voorgeschoteld krijgen door de kok zijn van ongekende kwaliteit. Hij zal u doen verbazen met zijn kookkunsten en kennis van de Mexicaanse keuken. Voor de liefhebber wil hij zonder moeite ook best naar Zuid-Amerika om op Argentijnse wijze vlees te grillen.

Omdat Burrito tot laat op de avond is geopend kunt u hier na een lange dag door de stad banjeren er gemakkelijk aanschuiven. Het is buitengewoon gemakkelijk en dat is natuurlijk welkom na een hele dag bezienswaardigheden op te moeten zoeken. Gelukkig staat het personeel direct voor u klaar, met een enorme glimlach en een helpende hand.

Met al deze kwaliteiten is het haast niet voor te stellen dat ze bij Burrito ook nog aan de goedkope kant zijn. Perfect voor de Dinercheque dus. En wees nou eerlijk, een dagje in de hoofdstad kan al duur genoeg worden. Gelukkig denkt Burrito aan uw portemonnee.

Contactgegevens:

Cafe Burrito
De Clerqstraat 14
1052 ND Amsterdam
Telefoon: 
020-6189807
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cafe Burrito

Meer restaurants in de buurt

Perzisch Restaurant Parsa

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Aziatisch, Grill and Internationaal
Adres: 
De Clercqstraat 2
1052 NC Amsterdam
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa

Italian District

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kinkerstraat 33H
1053DC Amsterdam
Telefoon: 
0207749789
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Italian District

Het Stuivertje

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hazenstraat 58
1016 SR Amsterdam
Telefoon: 
0206231349
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Stuivertje